Ti hisztek abban, hogy sportfogadásból meg lehet élni?
Biztos vannak sokan akik megélnek belőle.
Én személy szerint nem bíznám a pénzem focistákra meg hasonlókra.
Amiből meg lehet élni és hasonló dolog, az az online póker.
Ott tényleg cska az számít mennyire vagy jó.
Persze, ha az ember kellőképpen befolyásos, és sok bukméker ismerőse van, akkor meg lehet.
Átlagban viszont nem. Olyan mint az MLM-átverés - aki szervezi, az meggazdagszik, a többiek meg veszítenek.
Elvileg mindenből meg lehet élni,ebből is .Mint mindenhez ehhez is pár dolog fontos.
1.Tudás( tetszik ,amikor valaki megkérdezi jó ez a tippem.)
2.Munka.( Jól írta az ötös.Napi több óra.)
3.Megfontolt kockázatvállalás.( Ez a tudás része.)
4.NO KAPZSISÁG ! ( Ez is a tudás része.Itt meggazdagodni nem lehet,csak óriási szerencsével.De az már más kérdés.
A sportfogadó irodán kívül? ... :)
A sportfogadás majdnem (!) olyan mint a tőzsde. A különbség annyi, hogy itt neked esélyed sincs (legálisan) az eredmény befolyásolására. Biztosan meg lehet belőle élni, de az aki erre képes, mert megvan a megfelelő MATEMATIKAI, statisztikai tudása, emellett képes reálisan gondolkozni, tudja, hogy mikor kell lenyelni a veszteséget, ismeri a sportot, nyomon követi folyamatosan az adott sportággal kapcsolatos híreket a legrészletesebb szintig, nos az az ember akkora tudással és munkabírással rendelkezik, amivel szerintem akár már valami értelmesebbet is lehetne kezdeni.
Kovács Pistike, aki szereti a focit és "ért is hozzá" kocsmai szinten, na ő nem fog ebből megélni.
Szia!
Én igen. Bár nem a hitre helyezem a hangsúlyt, hanem a számokra.
De ehhez kell egy
pszichológiai szabályrendszer
pénzügyi stratégia
és egy működő kiválasztási rendszer
Itt nincs helye a szenvedélybetegségnek, egoizmusnak.
Én azt mondom, ha 1-2000 meccs után, sőt, 3 évig folyamatosan tartja azt a 80 % körüli tippelési rátát, akkor az már nem szerencse.
De az igazi profik, akik ebből képesek megélni hosszútávon, azok ritka, mint a fehér holló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!