Szeretnék sportfogadásból megélni, hogy lehetséges ez?
Ha milliókat akarsz nyerni havonta akkor ahhoz komoly tőke kell.
Amúgy van egy módszer ami nyereséges, a sport arbitrage. Annyi a lényege hogy különböző fogadóirodáknál más-más oddsokat adnak, így előfordulhat hogy lehetséges úgy megtenni az eseményt hogy mindenképp nyerj.
A kételkedőknek pár példa:
Persze itt alacsony % a profit, mert a komolyabb nyereményeket nem fogják ingyen elárulni, de a szoftver ára nem vészes, főleg ha valaki komolyan foglalkozik vele.
"mert a komolyabb nyereményeket nem fogják ingyen elárulni, de a szoftver ára nem vészes"
Ez az annyira tipikus sokszor világot látott, verjünk át hirtelen sok pénzt akaró hiszékeny kóklereket történet. :D
A szoftver mindössze a fogadóirodák ajánlatait összegyűjti és kiszámolja belőlük hogy melyik meccsre mennyit és hogy érdemes rakni hogy nyereséges legyen.
Van ingyenes próbaverziója, ki lehet próbálni, de ott az 5% feletti profit le van tiltva.
Azért adtam meg egy linket hogy a hozzád hasonló hozzá nem értők is lássák hogy ez egy létező dolog.
@20:37
Miért is vagyok én "hozzá nem értő"?
Mert szketpikus vagyok az ilyen hülyeségek iránt amik csak arra vannak kitalálva hogy az emberek pénzét kicsalják?
Én sem akarom a kérdezőt feleslegesen biztatni arra, hogy munka nélkül is meg lehet élni, de a sport arbitrage tényleg létező, kockázatmentes "szerencsejáték".
Vegyünk egy kétesélyes eseményt: például egy teniszmeccs. Az A játékos győzelmére az egyik irodában adnak 2.05-ös szorzót, a másikban meg ugyanezt a B játékosra, felteszel 1000-1000 forintot, így keresel garantáltan 50 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!