Szeretnék sportfogadásból megélni, hogy lehetséges ez?
"Elég lenne havi 1 millió..."
Nem gondolod, hogy a jelenlegi minimálbéred, de még a "mások 2-300 ezerből élnek" és az "elég lenne havi 1 millió között" is elég nagy különbség van?
Ha megelégszel a 2-300 ezerrel, akkor keress rá erre: sportbefektetés módszer.
Ez egy biztonságos sportfogadási rendszer. A kérdés csak az, hogy a kezdéshez szükséges összeget elő tudod-e teremteni. Elveszíteni azt biztosan nem lehet.
#7:
Mielőtt általánosságban vagdalkozol, olvass utána a rendszernek. Persze, csak ha nem vagy lusta ahhoz, hogy beírd a keresőbe: sportbefektetés módszer. Aztán ha lesznek konkrét kifogásaid, akkor írd le, válaszolok rájuk.
Itt senki nem kér pénzt olyanért, ami nem éri meg. A szituációk léteznek, akár kézzel is megkeresheted őket (és az ingyen van)... persze, igyekezz olyan gyors lenni, mint egy erre kitalált szoftver, mert ezek a lehetőségek csak percekig vagy még rövidebb ideig állnak fenn.
Az más kérdés, hogy általában senki sem szeret fizetni az általa használt szoftverekért - én sem. Kivéve ezt az egyet, ami pénzt hoz.
#13:
Nem minden a diplomák számától függ. A logika, ami a fogadáshoz kell, főleg nem. Szabadulós játékom van hét éve. Szóval nem hallomásból, hanem saját tapasztalatból tudom:
Nem egyszer jöttek társaságok nagyképűen, hasonló szöveggel, hogy:
"Ugye, nem túl könnyű, mindenkinek van diplomája, sőt, hármunknak összesen 7 db."
Nem hogy 1 óra alatt nem szabadultak ki, még 10 perc ráhúzással sem. Onnét, ahonnét 10-11 éves gyerekek önállóan, bőven 60 percen belül.
Szomorú, hogy egy munkehelyen sokszor nem a tudással, hanem a papírral jár a nagy fizetés. De ez egy ilyen ország.
Ettől függetlenül azzal egyetértek, hogy szerencse jellegű sportfogadásból hosszútávon nem lehet pozitívan kijönni, nemhogy megélni.
14-es
Nem csak a diplomás emberek lehetnek műveltek, magam sem vagyok diplomás ember. Ja és nyilvàn ne is bérből és fizetésből akarjon valaki “gazdag” lenni :)
Akinek van esze, elkezd valamiféle vàllalkozást. 13-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!