Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szeretnék sportfogadásból...

Szeretnék sportfogadásból megélni, hogy lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Sajna nincs jó munkám csak minimálbért kapok. Mások meg 200-300ezerből élnek. Szeretném befejezni a munkát, és csak sportfogadásból élni. Elég lenne havi 1millió. Tudtok tanácsod adni?

2014. jún. 18. 19:02
1 2
 11/17 hookuszpook ***** válasza:
88%

"Elég lenne havi 1 millió..."

Nem gondolod, hogy a jelenlegi minimálbéred, de még a "mások 2-300 ezerből élnek" és az "elég lenne havi 1 millió között" is elég nagy különbség van?

Ha megelégszel a 2-300 ezerrel, akkor keress rá erre: sportbefektetés módszer.

Ez egy biztonságos sportfogadási rendszer. A kérdés csak az, hogy a kezdéshez szükséges összeget elő tudod-e teremteni. Elveszíteni azt biztosan nem lehet.

#7:

Mielőtt általánosságban vagdalkozol, olvass utána a rendszernek. Persze, csak ha nem vagy lusta ahhoz, hogy beírd a keresőbe: sportbefektetés módszer. Aztán ha lesznek konkrét kifogásaid, akkor írd le, válaszolok rájuk.

Itt senki nem kér pénzt olyanért, ami nem éri meg. A szituációk léteznek, akár kézzel is megkeresheted őket (és az ingyen van)... persze, igyekezz olyan gyors lenni, mint egy erre kitalált szoftver, mert ezek a lehetőségek csak percekig vagy még rövidebb ideig állnak fenn.

Az más kérdés, hogy általában senki sem szeret fizetni az általa használt szoftverekért - én sem. Kivéve ezt az egyet, ami pénzt hoz.

2014. jún. 19. 07:58
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Hat meglehet elni ebbol nekem van egy ismerosom o a sportfogadasbol eszmeletlen vagyont szedett ossze...legalabbis ezt mondja hogy abbol..valamennyire hiheto is mert lattam mar par szelvenyt tole ahol nem kis lovet tett fel es nyert meg...millios tetekben ugyhogy hajra.....
2018. máj. 25. 20:42
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Ne is haragudj, de a kérdéseiden is látszik, hogy nem egy értelmiségi ember vagy, valószínűleg ezért is voltál/vagy minimálbéres. Te nem fogsz tudni megélni sportfogadásból, nálad jóval okosabbak sem tudnak
2021. jún. 21. 18:57
 14/17 hookuszpook ***** válasza:
43%

#13:

Nem minden a diplomák számától függ. A logika, ami a fogadáshoz kell, főleg nem. Szabadulós játékom van hét éve. Szóval nem hallomásból, hanem saját tapasztalatból tudom:

Nem egyszer jöttek társaságok nagyképűen, hasonló szöveggel, hogy:

"Ugye, nem túl könnyű, mindenkinek van diplomája, sőt, hármunknak összesen 7 db."

Nem hogy 1 óra alatt nem szabadultak ki, még 10 perc ráhúzással sem. Onnét, ahonnét 10-11 éves gyerekek önállóan, bőven 60 percen belül.

Szomorú, hogy egy munkehelyen sokszor nem a tudással, hanem a papírral jár a nagy fizetés. De ez egy ilyen ország.

Ettől függetlenül azzal egyetértek, hogy szerencse jellegű sportfogadásból hosszútávon nem lehet pozitívan kijönni, nemhogy megélni.

2021. jún. 22. 09:27
 15/17 anonim ***** válasza:
68%

14-es

Nem csak a diplomás emberek lehetnek műveltek, magam sem vagyok diplomás ember. Ja és nyilvàn ne is bérből és fizetésből akarjon valaki “gazdag” lenni :)

Akinek van esze, elkezd valamiféle vàllalkozást. 13-as voltam.

2021. jún. 26. 00:57
 16/17 anonim ***** válasza:
50%
Van tuti strat, de... az irodák sem hülyék tiltani fognak...
2021. júl. 6. 13:55
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet, gazdag vagy már?
2021. júl. 10. 00:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!