Mennyire kell profinak lenni sportfogadásból, hogy havi 40-50 k fizetés kiegészítést összelehessen szedni?
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 16:45
1/14 anonim válasza:
Semennyire, ha nem sportfogadásból szeded össze.
2/14 anonim válasza:
Mázli kell hozzá. Felraksz egy huszast egy duplázóra és vagy mákod lesz vagy nem.
3/14 A kérdező kommentje:
Aha, szóval nem tudjátok, gondolom nincs jobb dolgotok.
2015. okt. 23. 17:36
4/14 anonim válasza:
Nem éred fel ésszel a pici agyaddal, hogy hiába hiszik a profik is, hogy mi a "tuti", azt soha senki nem tudja a monitor mögül megmondani, mi van megbundázva vagy melyik csapatnak van aznap szar napja. Onnantól meg lutri az egész. ha ilyen egyszerű lenne, mindenki ezzel keresne meg havi +40-50 ezret.
5/14 A kérdező kommentje:
Nem keresne ezzel mindenki, mert az emberek többsége ahhoz is lusta, hogy újságot olvasson. A legtöbb tippmix mester teljesen random fogad, ha utálja az adott csapatot akkor ellene fogad kb. ennyi.
És igen sok mindent meglehet állapítani, ha elegendő infód van egy csapatról, vagy személyről. Például, ha egy foci csapat az előző 4-5 meccsét elvesztette és 2 jó játékosukat kiállították akkor lehet tudni, hogy elég "szar napjuk lesz".
2015. okt. 23. 17:43
6/14 anonim válasza:
Akkor mi a kérdésed? Ha nem vagy tök hülye és ennyire ráérsz, akkor online pokerből könnyen össze lehet szedni ennyit és ott tőled függ a profit/veszteség, nem pedig a csapatoktól, amikre fogadsz.
7/14 A kérdező kommentje:
Online póker? Nem tudom még sosem játszottam, pókerezni is elég rég pókereztem, de kösz utánanézek. Végre valaki nem csak hülyeséget irkál.
2015. okt. 23. 17:51
8/14 anonim válasza:
Bankroll management-nek erősen olvass utána, mert a legjobbaknak is elkopik a pénzük, ha $50-os bankrollal $10-os Sit'n'Go-kat kezdenek játszani.
9/14 anonim válasza:
Én nem egy embert ismerek aki sportfogadásból él, csak rossz irányba gondolkodtok mindnyájan. Olyan embert is ismerek aki ott hagyta a munkahelyét és csak sportfogadásból él.
10/14 anonim válasza:
Havi fix kiegészítést sosem fog termelni a sportfogadás, pont olyan, mint a lottó, csak nem fix az adott tételen várható veszteség. Egy adott odds mindig annyival alacsonyabb, hogy a fogadóirodának hosszútávon nyereséges legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!