Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg meglehet élni sportfog...

Tényleg meglehet élni sportfogadásból?

Figyelt kérdés
egyik ismerősöm nem dolgozik semmit,mégis dől neki a pénz,egyszer megkérdeztem,hogy mégis miből van neki ennyi pénze,azt mondta,hogy sportfogadásból,meg is néztem mikre fogad,hát csak olyan meccsekre amik biztosak,pl. múltkor a Barca mikor már 2-0-ra vezetett csak akkor vette 1-esre,ez lehet,hogy így kevés pénz,de mivel napi 15-20 órában ezt csinálja nagyon sok pénzt nyer vele és így már 50-100 ezres tétekkel játszik.Nekem kicsit sántít a dolog, szerintetek?
2012. ápr. 16. 17:35
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
67%
én is azt csinálom és elvagyok vele
2012. ápr. 16. 18:22
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
Addig jó, amíg mindent eltalál.
2012. ápr. 16. 18:34
 3/32 anonim ***** válasza:
83%
15-20 órát ülni ilyen előtt. Omg fanatista..
2012. ápr. 16. 18:48
 4/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha képes vagy érzelemmentesen dönteni és értesz a dologhoz akkor biztos.

Bár szerintem a legtöbb ember eleve alkalmatlan a higgadt döntések meghozatalára :)

2012. ápr. 16. 19:36
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ebből meglehet-e élni, ahhoz sok idő, és szerencse kell. Nekem is vannak barátaim, akik előszeretettel sportfogadnak, és olykor 50-100 ezer forint közötti összegeket nyernek, persze sokat buknak is, de zsebpénz kiegészítésnek szerintem tökéletes.

Az ezelőtti F1 futamon Alonso nyerési esélye 60x volt, egy ismerősöm 500 FT tett rá, így 30 ezret nyert, tehát kellő szerencsével működhet.

2012. ápr. 16. 19:37
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Hülyeség. Hosszú távon nincs szerencse. Nincs olyan, hogy most eltaláltam, megélek belőle. Kockázat és nyereség van. Ami, ha végletekbe eltoljuk, akkor sem plusszos. A fogadóirodák sem hülyék. Nagyon sok nagyon tapaszalt emberke számolgatja. A kis kockázat, kis haszon, nagy tőke befektetések hosszútávon ugyanúgy a fogadóirodák malmára hajtják a pénzt.

A Barca ha 2-vel vezet , akkor 100.000 Ft fizethet 2000-et, ami azt jelenti, hogy csak minden 50ből kell hogy fordítsanak ellene, és a barátod egyhelyben toprog, ha minden 25. meccsen fordit az ellenfél, akkor a barátod minden fogadáson elvesztít 1000 Ft-ot. Persze, amig az az egy nem jön, addig olyan mintha nyerne, de valójában veszít.

Másrészt napi 20 órában, a saját befektetéseddel csinálni valamit, a legkeményebb vállalkozás.

2012. ápr. 17. 17:57
 7/32 anonim ***** válasza:
65%
Megélni sportfogadásból szerintem sem lehet. A profi pókeresek élnek meg belőle maximum, de az egy teljesen más dolog, és még jobban kell érteni hozzá. Én is szoktam sportfogadni, kivéve focira, mert ahhoz abszolút nem értek, kosárlabdát szoktam nagyobb az esély hogy eltalálom mert ismerem a csapatokat, de itt is történhet néha egy-váratlan meglepetés. Kiegészítésként egyébként nem rossz dolog fogadni amolyan zsebpénznek jó dolog.
2012. ápr. 20. 19:07
 8/32 anonim ***** válasza:
50%
Lehet hosszútávon is szerencse, csak sok embernek elborul az agya és egyik meccs után fogadja a másikat, mert természetesen minél több pénzt akar csinálni és sokszor nem képesek higgadtan, ésszerű döntést hozni és csak később bánják amikor már elment egy adott meccs amit megfogadott. Előző voltam.
2012. ápr. 20. 19:09
 9/32 anonim ***** válasza:
44%

[link]

[link]

szerintem nem blablaba......,sok laikus ember aki,nem hissz semmibe,csak abban hogy járjunk dolgozni napi pár ezer forintért,de lehet a nyuddíjat meg sem érjük,de jó volna élni is a gyáron,vagy az irodákon kívül is.

Az meg egy nagy hülyeség,amit mondtál a barátodtól,hogy 2:0 fogad.Mire 1,012odds-ra?Úgy nem lehet pénzt keresni.2:0 elég 5perc és fordul a meccs!Napi 20 órában megint egy marhasság.Ötödik óra után amit fojamatosan fogadássokal foglalkozik,nem tudna helyes döntéseket hozni.

Nagyon sok ön fegyelem amikor buksz,nem szabad rámenni,hogy azonnal vissza akard nyerni a pénzed,mert dühös fejjel még többet fogsz bukni.A fogadóirodák erre mennek rá.Abba kell hagyni,ha buktál és felpörögtél miatta,pihensz és higgadt fejjel újra neki állsz.Ez a dolog nem csak a szerencsén múlik,de múljon azon ha ez a magyarázat arra,hogy miért nem lehet belőle megélni.Mihez nem kell szerencse?Egy állatenyésztőnek,hogyha eladja az állatokat ki is fizesék neki,nehogy éppen akkor jelentsen csődöd a cég amikor lejárna a fizetési határideje.Egy vállalkozónak fent tudjon maradni a piacon,nehogy jöjjön egy jobb szakember,vagy egy jobb szolgáltatás aki lesöpri a piacról.maradjon meg a munkahelyed.

A fogadóirodák nem hülyék???Ha eltalálod a meccset mindegy hülye vagy nem.Nem tudd veled mit kezdeni még szabályosan fogadsz.Fizet-fizet és csak fizet,mert ha havi 10milliót forintba hozzól tülök nekik csepp a tengerbe,amikor egy csapatra 220millió EUR-os fogadás a rekord,és ez egy meccs esélyesebb csapat bukott 220millió a zsebben.Teljesen összetetebben működik egy fogadóiroda mit gondolnátok.Látják mennyi tipp megy egy csapatra,és úgy látják hogy egy csapaton sok tétt van állítja az oddsot hogy a másikra is menjem,mert nagyon sok ember csak úgy fogad,ennek kicsi a szorzója legyen ez.

Zsebbéznek jó?Mi számít szebéznek?1000ft nyersz tisztán 1000-est csak 2.00odds 10.000ft már 10.000ft-ott Ha valaki folyamatosan tudd zsebpénzt szerezni belőle,akkor tudna nagyobb összeget is nyerni?

Tudok még képeket küldeni a fogadásaimról.De felesleges,mert aki így gondolja így marad és nekem mindegy,mint minden más sikeres fogadónak.

Ja és ne hidd a barátod elárulja,hogy csinálja,nem fogja.egy kisebb faluban lakok és én is bűnöző vagyok ám........aki ilyenből él az mind bűnöző mert az nem lehet.Csak ennyit akartam,sehova nem írtam még,meg nem is fogok.Legyetek boldogok.

2013. febr. 25. 23:36
 10/32 anonim ***** válasza:
83%

Kedves falusi bűnöző barátom, annyira alacsony szinten állsz, ha egyáltalán vitázni akarsz erről, olvasd el a tőke kockázatkezelést.

Ha rulettennyersz tízszer egymás után, nem jelenti azt h jól csináltál bármit. Azt jelenti h tízszer rosszul döntöttél, de szerencséd volt.

2013. febr. 25. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!