Szerintetek meglehet élni masszírozásból?
Figyelt kérdés
Van itt valaki aki ebből él? Hogy lehet elkezdeni egy ilyen vállalkozást és mik a buktatói?2011. aug. 29. 16:57
1/7 anonim válasza:
Szerintem az a buktatója, hogy ha újságban hirdetsz akkor az ügyfelek 90%_a azt fogja gondolni hogy szexet is tartalmaz a masszázs.
3/7 anonim válasza:
Hát képzeld nem. A masszázs egy évezredes múltra visszatekintő szakma, aminek sosem volt része a szex.
4/7 anonim válasza:
Na jó, akkor mondok egy évezredes életfilozófiát.
Én kaput akarok csináltatni a kertemhez.
A mester idejön, és azt mondja: megcsinálom a kaput, de a zárat már neked kell hozzá!
Mit mondasz te?
TAKAROGGYÁ INNEN ELFELE, MAJD HÍVOK OLYAT AKI AZ EGÉSZET MEGCSINÁLJA!!
És ez egy baromi nagy igazság.
5/7 anonim válasza:
Én nem értem az analógiát, de biztosan én vagyok a buta.
A masszázs az nem simogatásból áll. Erősen kell nyomni a pontokat és ha nem hozzáértő csinálja akkor fájdalmat, vagy akár sérülést is okozhat. Azok a lányok akik újságban hirdetnek masszázst azok legtöbbször előjátékként simogatnak, de nem szakszerűen masszíroznak.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. aug. 29. 21:26
7/7 anonim válasza:
Szerintem simán meglehet belőle élni, ha van sok ismerősöd vagy egy szalonod jó helyen... de az újság az tényleg nehéz ügy... de ezer másik helyen tudsz még hirdetni :) hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!