Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg meglehet élni sportfog...

Tényleg meglehet élni sportfogadásból?

Figyelt kérdés
egyik ismerősöm nem dolgozik semmit,mégis dől neki a pénz,egyszer megkérdeztem,hogy mégis miből van neki ennyi pénze,azt mondta,hogy sportfogadásból,meg is néztem mikre fogad,hát csak olyan meccsekre amik biztosak,pl. múltkor a Barca mikor már 2-0-ra vezetett csak akkor vette 1-esre,ez lehet,hogy így kevés pénz,de mivel napi 15-20 órában ezt csinálja nagyon sok pénzt nyer vele és így már 50-100 ezres tétekkel játszik.Nekem kicsit sántít a dolog, szerintetek?
2012. ápr. 16. 17:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
56%
Rulettet ne sorold ide,okostojás.Itt ami számit aki tudd játszani min 6.00 oddsokat hozz össze,ami azt jelenti ha 10 napból kettőt eltalálsz nyerőben vagy,és aki tudd annak nem nehéz.Ne olvas hanem csináld.A banki hitelt is felveszik az emberek,van rajta kockázat,valaki vissza fizeti,valakinek elúszik a háza.Kedves városi majom állítsuk egymás mellé az autóinkat,és nézzük meg ki él jobban te vagy én ha ilyen alacsony szinten vagyok,Beszéljük meg hova menjünk és mond a szemembe.
2013. febr. 26. 17:01
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Kedves tanyavilági bűnöző, ahol van befekteté kockázat és várható hozam, azokat a dolgokat igenis "egy kaptafára" húzni. Mégpedig olyan módon hogy hol a határértéke. Azaz ha végtelenszer megteszed az adott befektetést, végtelen pénzed lesz e vagy nulla. Ha egy buki csak párszor tenne fel olyan oddsokat, amin a terem bukik, nem sokáig dolgozna ott. Neked sportfogadásnál semmi befolyásoló tényeződ nincs, csak várod az eredményt. Azaz csak idő kérdése mikor adod oda a pénzed nekik.

Amúgy milyen autód van? Ha megmondod én is, és ígérem nem fogok hazudni.:) Bàr h a témához mi köze nem tudom.

2013. febr. 26. 17:53
 13/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem szoktam ilyen vitákba bele folyni olyan emberekkel mint te,olvastam ezt azt blablabla......Három éve nem adtam oda nekik a pénzem.Autót vezetni sem úgy tanulsz meg,hogy elolvasod a kresz könyvet.Attól még nem leszel agysebész mert utána olvasol,hogy kell csinálni.Mondtam csináld,ne olvasgas.Meg mutattom milyen autóm van személyen,és nem tudod,hogy jön ide?Mert alacsony szinten vagyok,és el akarok menni hozzád a trabantommal és tanácsot kérni tőled,mert jártas vagy benne utána olvasás útján,és venni akarok jobbat,de egyszerűen nem bírok nyerni náluk.Mióta itt okoskodsz nyertem 40.000-et te mennyit kerestél azóta?,viszem a trabantommal kinyomtatva mai fogadási online szelvényt.Komolyan mondom nem probléma a pénz,és szeretnék személyesen beszélni veled erről,higgadtan.
2013. febr. 26. 18:13
 14/32 anonim ***** válasza:

Én is leszoktam már a hasonló vitákról, mert fél óra okosan bólogatás utàn benyögnek egy ilyet "de, figyelj, azért ha jó lapod van nyersz, ha rossz úgyis vesztesz". Na ekkor jövök rá hogy most dobtam ki fél órát az ablakon.

Ha te jól érzed magad benne csináld, de a jövedelmezőségéről bizonyos szint fölötti embereket nem fogsz meggyőzni. Ha meg találtál egy fogadóirodát amelyik kifizetőhelyként működik, akkor minek kürtölöd világgá? Azért látod h sehogy se áll össze.

(minek kéne találkoznunk? hogy beszélgessünk? Itt is látom.)

2013. febr. 26. 18:38
 15/32 anonim ***** válasza:
Engem mindenesetre érdekel a taktika, hogy mivel nyersz ilyen sokat. Én sajnos nem nagyon merek kockáztatni nagy összegeket.
2013. febr. 26. 18:42
 16/32 anonim ***** válasza:
52%
Nem körtülöm szét,de szeretek autókázni és mi veszteni valód van vele,hogy találkozunk?Ezzel nem körtöltem még semmit,mert annyit mondtam,hogy nyerek vele,de ha te most elkezdenéd biztosan nem nyernél,mint az emberek nagyon nagy többsége,olyan hosszú távon mint én.Mégegyszer azt mondom,ha ennyire kételkedsz bennem,akkor fussunk össze,és on ott leszek.Falusi vagyok és nem szégyelem,mert nincs benne semmi kivetni való,de a te beszólásod tanyasi bűnöző,a te szemszögedből erre utal.Csak akkor mondj ilyet,ha szemtől szembe is kimondod.Annyira okos vagy és jössz azokkal a dolgokkal,amit olvastál,természetesen azt semmelyik profi fogadó nem fogja megmondani,hogy csináld,mint ahogy én sem tettem közzé.Soha nem írtam még ilyen fórumra,nem is írtam volna vissza ha nem,tanyasi bűnözőzől le ja és az alacsony szint,ha ilyet írsz.Interneten kívül beszéljünk.Lehet valaki ilyen dumákkal jön,de én olyan vagyok mint a nagy többség,ha azt mondom ott leszek akkor, ott leszek próbáld ki.Tanyasi bűnöző névre hallgatok ha nem ismersz meg,ja és egy fekete audit keress.
2013. febr. 26. 18:53
 17/32 anonim ***** válasza:
Jajj haver hagyd már eztaz átlátszó dumát. 99% h vmi tizen-huszonéves hülyegyerek vagy és még talán lennél is olyan ostoba hogy a szomszéd ház elé gyere egy 30 éves audi100-zal, hogy röhögjek rajtad, de kösz kihagyom. Nem vagyom ilyen. Mindkettőnek csalódás lenne, ha találkoznánk, ez biztos.
2013. febr. 26. 19:03
 18/32 anonim ***** válasza:
54%
kockáztasd meg,hogy röhögnél-e .Add meg a címet és nem is kell,hogy oda gyere,mert látom be vagy szarva,csak sétálj tovább mint ha nem is te lennél,nem tudom mi veszteni valód van,ha ekkora a pofád,ja és 25éves vagyok.Ha tökös csávó vagy add meg a címed,,de látom puha majom vagy mert én nem bújok az internet mögé,30perc és indulok a címre,amit megadsz,ha hamis címet adsz meg akkor puha majom vagy.Ezek a dumák,hogy kifogásokkal jössz miért nem találkozól velem,félsz hogy elmegy valaki és amiben laikus vagy,mutat neked egy két dolgot egy öreg audin kívül.
2013. febr. 26. 19:14
 19/32 anonim ***** válasza:

Jól van, elég a színjátszásból, eljátszhattad a maffiózót egy anonim fórumon, gratula. Nyugodtan válassz egy tetszőleges cimet az országban és gondold azt h én mondtam. Jó utat.

(Ha tényleg 25 éves kis pocs vagy, akkor pláne csalódnál)

2013. febr. 26. 19:21
 20/32 anonim ***** válasza:
Ha szépen kérsz elküldöm neked,egy pár napig a tippeket és ne tedd meg 50ft-al többel és nem kockáztatsz,és figyeld meg mennyivel szaporodik meg a pénzed.Kérd meg a majom haverunkat is hogy küldjön neked tippeket és nézzük kinek a tippjei jönnek,ő úgy is nagyon okos mert utána olvasot már,de ezt csak akkor vállalom ha ő is küldi neked.Tudod mit legyen 30nap,ha bevállalja és majd írd ki,kinek a tippjei jönnek.Találkozni úgysem fog merni velem,hátha már vélemyényt alkot ez nem okoz neki problémát
2013. febr. 26. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!