Tényleg meglehet élni sportfogadásból?
Kedves tanyavilági bűnöző, ahol van befekteté kockázat és várható hozam, azokat a dolgokat igenis "egy kaptafára" húzni. Mégpedig olyan módon hogy hol a határértéke. Azaz ha végtelenszer megteszed az adott befektetést, végtelen pénzed lesz e vagy nulla. Ha egy buki csak párszor tenne fel olyan oddsokat, amin a terem bukik, nem sokáig dolgozna ott. Neked sportfogadásnál semmi befolyásoló tényeződ nincs, csak várod az eredményt. Azaz csak idő kérdése mikor adod oda a pénzed nekik.
Amúgy milyen autód van? Ha megmondod én is, és ígérem nem fogok hazudni.:) Bàr h a témához mi köze nem tudom.
Én is leszoktam már a hasonló vitákról, mert fél óra okosan bólogatás utàn benyögnek egy ilyet "de, figyelj, azért ha jó lapod van nyersz, ha rossz úgyis vesztesz". Na ekkor jövök rá hogy most dobtam ki fél órát az ablakon.
Ha te jól érzed magad benne csináld, de a jövedelmezőségéről bizonyos szint fölötti embereket nem fogsz meggyőzni. Ha meg találtál egy fogadóirodát amelyik kifizetőhelyként működik, akkor minek kürtölöd világgá? Azért látod h sehogy se áll össze.
(minek kéne találkoznunk? hogy beszélgessünk? Itt is látom.)
Jól van, elég a színjátszásból, eljátszhattad a maffiózót egy anonim fórumon, gratula. Nyugodtan válassz egy tetszőleges cimet az országban és gondold azt h én mondtam. Jó utat.
(Ha tényleg 25 éves kis pocs vagy, akkor pláne csalódnál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!