Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg meglehet élni sportfog...

Tényleg meglehet élni sportfogadásból?

Figyelt kérdés
egyik ismerősöm nem dolgozik semmit,mégis dől neki a pénz,egyszer megkérdeztem,hogy mégis miből van neki ennyi pénze,azt mondta,hogy sportfogadásból,meg is néztem mikre fogad,hát csak olyan meccsekre amik biztosak,pl. múltkor a Barca mikor már 2-0-ra vezetett csak akkor vette 1-esre,ez lehet,hogy így kevés pénz,de mivel napi 15-20 órában ezt csinálja nagyon sok pénzt nyer vele és így már 50-100 ezres tétekkel játszik.Nekem kicsit sántít a dolog, szerintetek?
2012. ápr. 16. 17:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
uraim, mi a nyerő taktika?:D
2013. okt. 3. 22:58
 32/32 anonim ***** válasza:
44%
Mindig a pokerrol mondjak azt hogy az teljesen mas mint a szerencsejatek...ott ugyanolyan szerencse kell,hiaba is mondjatok.. havonta kb 1.000.000ft forgotokevel jatszom a sportfogadast,es atlataban plusszos vagyok,minden honapban eddig 2x volt hogy egy honap alatt az 1.000.000ft bol 800.000ft vagy 790.000ft lett de 1.200.000-300.000 alatt soha sincs! Es nem online jatszom hanem mixen papiron!
2018. máj. 7. 19:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!