Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tényleg meglehet élni sportfog...

Tényleg meglehet élni sportfogadásból?

Figyelt kérdés
egyik ismerősöm nem dolgozik semmit,mégis dől neki a pénz,egyszer megkérdeztem,hogy mégis miből van neki ennyi pénze,azt mondta,hogy sportfogadásból,meg is néztem mikre fogad,hát csak olyan meccsekre amik biztosak,pl. múltkor a Barca mikor már 2-0-ra vezetett csak akkor vette 1-esre,ez lehet,hogy így kevés pénz,de mivel napi 15-20 órában ezt csinálja nagyon sok pénzt nyer vele és így már 50-100 ezres tétekkel játszik.Nekem kicsit sántít a dolog, szerintetek?
2012. ápr. 16. 17:35
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
36%
Te kis majom,ennyire gyáva embert még nem látam mint te.Csalodnék?Verj össze,rugdos össze,csinálj amit akarsz,csak ne bújj az internet mögé.Kettönk közül te törölgetnéd,töröt kézzel vérző orrod.ez csak rád meg rám tartozik gyáva,majom és ezt mindenki látja,hogy pofa van találkozni nem mersz,mert féltesz hogy kiröhögsz és megversz.Ha ilyen magabiztos vagy hol a kockázat???Vagy talán mégsem???Béna fasz.Írj egy telefonszámot,és majd meglátjuk eljuttok-e a címedre.Mint mondtad én csalódnék,de be vállalom......
2013. febr. 26. 19:32
 22/32 anonim ***** válasza:
90%
Nem játszom sportfogadással. Csak olyanba fektetek ahol pozitiv a hozam.
2013. febr. 26. 19:37
 23/32 anonim ***** válasza:

Bassski nem látod hol vagy? Ez nem a falu végi kocsma. Ez egy anonim fórum. Itt nem tudsz fizikai erőszakkal hatni. Ide érvek kellenek, ahhoz meg gondolatok, amiből te nem nagyon vagy eleresztve.

Ezek a játékok mind úgy vannak kitalálva hogy a terem nyerjen. Mind. Nincs kivétel.

2013. febr. 26. 19:42
 24/32 anonim ***** válasza:
47%
Neked nincs mit befektetned te majom.Veled meg szóba sem állok mert még hülyébb vagy.Mondtam én nyílt vagyok találkozóra,épp hogy ti bujtok az internet mögé.Két hülye.Pont úgy csinálsz mintha ha lenne veszteni valód,ha megadtál volna már elérhetőséget akkor már rég személyesen.Ha nem így kezdesz,és megkérsz elküldöm 2hónapra vagy akár több hónapra előre mennyire jövök ki pozitíba.De nem is érdekeltek,még én az Audimmal furikázok,biciklizetek.Részemről lezárva.Mondtam nem akarok senkit meg győzni,úgy élsz ahogy akarsz.
2013. febr. 26. 19:54
 25/32 anonim ***** válasza:
Esküszöm te full hülye vagy. Mint valami egyhúros gitár szajkózod ugyanazt. Részemről most töröltem a kérdést a megválaszoltakból.
2013. febr. 26. 20:00
 26/32 anonim ***** válasza:
Nem akarok igazságot tenni egy tapasztalatot osztok meg.Régebben fogadtam tippmixen,és volt egy ficko a lottózóban,nem tudtál úgy oda menni,hogy ne legyen ott.A környébe híre is volt,hogy nagy összegeket nyer,és próbálták a lottózóban meg környékezni többen is.Maradjunk annyiba nagy összegeket nyert,és mivel ez a kérdés ő ebből élt.Mélyen nem értek hozzá,hobbi szinten fogadtam,hogy izgalmasabbak legyenek a meccsek számomra.De van egy kérdésem hozzátok.A fogadóiroda úgy van kitalálva,hogy ne tudj nyerni,vagy a több százmillió fodadóbol csúsznak át a rozstán,akik tudnak nyerni folyamatosan,ami még nem veszélyeztetni a fogadóirodák működését.Nem állok senki pártján,de a fogadó aki beküldte a képet,lássuk be valamiből finanszírozni kell,hogy 30.000ft megjátszon,és mint láttuk sikerült is neki,és mondhatni hiszek is neki,hogy hosszabb távon,is jövedelmez.Az egyéni véleményem az,hogy meg lehet élni belőle,én nem tudok,és sokan mások sem,de a saját szemmemel láttam,azt a fickót aki sikeres volt,és ha nem ebből élt volna akkor nem lett volna ideje egész nap ott ülni,és akkora tétekett megjátszani.El terjedtek az online fogadóirodák és se híre se hamva.
2013. febr. 26. 20:53
 27/32 anonim ***** válasza:
Félve remegő kézzel vissza tévedtem!Az utolsónál a pont,nincs mit hozzá fűzni.
2013. febr. 26. 23:11
 28/32 HUMBUK13 válasza:
100%
Meg lehet-e élni belőle? Jó kérdés!!! Az az igazság, hogy már 3 éve foglalkozom sportfogadással. Az első egy évben csak buktam. Ezek után döntöttem úgy, hogy utána kell járnom ennek az egésznek, hogy hogy működik......!! Egy hét információ gyűjtés és utána járás után kezdtem belelátni a sportfogadás világába és kiismerni magamat a sorok között! Ekkor jött 6 hónapnyi gyűjtögetés, spórolás még össze nem jött 600.000 forintom! Ekkor számlát nyitottam 6 fogadóirodánál, mindegyiknél elhelyeztem 100-100 ezer forintot. Ekkor kezdődött a bál: a helyes taktika megkeresése: a lényeg az lett, hogy minden hétvégén mind a hat fogadóirodánál ugyan abból a meccsekből kihoztam egy 1.5-ös szorzót. Ugye nem hangzik nagynak, de ha 20.000 huf-al teszed meg az annyit jelent, hogy 30.0000-et nyersz amiből a profitod 10.000 huf. Ez az összeg csak egy irodánál, de ugye említettem, hogy 6 fogadó irodánál teszem meg ugyan ezt, és így már 60.000 huf lesz a profitod egy hétvége alatt. De mivel egy hónapban 4 hétvége van így a 60.000 huf-ot szorozd meg 4-el ez így egyből már 240.000 huf egy hónap alatt, és ez alap hangon mondva úgy hogy a BL, EL, és hétközi fordulókat nem is említettem! Ha meg netán talán egyszer elmegy akkor nem 60.000 et veszel ki hónap végén hanem 10.000-el kevesebbet, hogy az alap tőkéd ne fogyatkozzon! :-) Remélem segítettem valamennyit a többi rajtad áll!
2013. okt. 1. 21:00
 29/32 anonim ***** válasza:
Miért kell ehhez 6 irodába bejelentkezni? 1,5-ös szorzót egynél is össze lehet hozni, és ott is megteheted nagyobb összeggel. Vagy nem értem, hogyan gondoltad...
2013. okt. 1. 22:54
 30/32 HUMBUK13 válasza:
100%

Valóban meglehet így is oldani, jól látod. Csak ahhoz minimum 480.000 ft alaptőke kéne, mert akkor 120.000 forinttal kellene fogadnod és gondolni kell arra is, hogy mi van akkor, hogy ha 4x buksz egymás után!

Valamint: - ha 10.000-el fogadsz és havi 40 ezret veszel ki ez egy irodának sem tűnik fel, de ha 120.000 el fogadsz és 240.000 et veszel ki az már igen! Van a "ne fogadj nálunk takarodj elv". Ha valaki túl sokat nyer hosszú távon a max.tét limitjét leveszik 15.000 forintra. Szóval az az alap mottó, hogy ha sok kicsi jön egy helyről vagy meg az sokkal hatásosabb mint ha egy nagy jönne egy helyről vagy menne! Járj utána a dolgoknak sokkal tisztábban fogsz látni! [link] Ajánlom neked ezt a blogot, ha elolvasod máris tisztábban fogsz látni!

2013. okt. 3. 20:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!