Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Aki sportfogadásból él elmonda...

Aki sportfogadásból él elmondana nekem egy két alapszabályt és segítene pár ötlettel?

Figyelt kérdés
2011. febr. 7. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Sportfogadásból a szerencsejáték ZRT összes munkatársa él meg.

Rajtuk kívül nemigen profitál belőle hosszútávon senki. Maximum az, aki mindig a nagyon biztosra fogad, de abból meg kevés a bevétel ahhoz, hogy megéljen.

2011. febr. 8. 15:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Hali!

én már kb. 5 éve tippmixelek, ebben a játékban sosincs olyan hogy biztos.

eleinte kezdtem azzal hogy 3-4 max 5 meccs és csak foci, és csak kis oddsra fogadtam(tuti meccs általában), aztán 1-2 meglepit is tettem bele, majd kosár, jéghoki...

kikell tapasztalnod, melyik sporthoz van "érzéked" ELTALÁLNI a meccsek, párharcok eredményét...

Megérzésen, és főleg SZERENCSÉN alapuló játék ez...

2011. febr. 14. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:

1 : Addig ne hidd hogy jó vagy, amíg 2-3 évig nem tudsz stabilan nyerni.

2 : Nem lehet mindig nyerni, valamikor veszteni is kell.

3 : Ne próbáld meg azonnal, dühből visszanyerni a veszteséget.

2011. júl. 10. 01:31
 4/5 hookuszpook ***** válasza:
Abban egyetértek az előttem szólókkal, hogy a sportfogadásban nem lehet biztosra menni, a biztosnak tűnő eredményekre fogadva pedig annyira kevés a nyeremény, hogy az kevés a megélhetéshez. Ráadásul ha egy ilyen tuti mégsem jön be, akkor az addigi apró nyereményeket azzal az egy bukással el is lehet veszíteni. Abban viszont nem értek egyet, hogy ki lehet tapasztalni, és egy idő után már biztosabban jönnek az eredmények. Mindig lesz meglepetés. Ennek ellenére azt mondom, én biztosan nyerek minden hónapban. És biztonságosan, rizikó, izgalom nélkül. Ehhez csak egy dolog kell, egy jó fogadási módszer. Elég hosszadalmas lenne leírni, olvasd el a sportbefektetes.hu oldalon. Én fél éve csinálom, nincs negatív hónapom.
2012. jún. 2. 23:34
 5/5 organo válasza:

Pokerezzél, amögött van matematika,

sportfogadás nem nyereséges hosszútávon

2016. jan. 9. 17:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!