Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Képzettség nélkül netto 130-150?

Képzettség nélkül netto 130-150?

Figyelt kérdés
Pesten képzettség nélkül milyen munkák vannak (ha vannak) amik fizetnek netto 130-150 között és lehetőleg heti 5 nap (max 6) + napi 8 órás munkarend van?

2016. okt. 7. 17:37
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nem mondta senki, hogy kint nyomorognak. De élni sem

élnek. Mert spórolnak, hogy ha visszajönnek, legyen

pénz. Aki pedig kint akar letelepedni, az nem a 1150

maradó ejróból fogja megoldani, az ahhoz eléggé almás.

Viszont kint végzettséggel is többet lehet keresni.

Számolj legalább a 3x-ával, ha nem többszörösével.

Arról nem is beszélve, hogy egy kicsit vartyogni kell

németül, különben úgy átvernek, mintha muszáj volna.

2016. okt. 8. 16:49
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit jelent az, hogy képzettség nélkül? Hogy pl csak egy érettségid van, és nem értesz semmihez? Vagy értesz, csak papírod nincs? Én marketingesként dolgozom, nincs papírom róla, csak az elmúlt években beletanultam. Először ismerősön keresztül jutott be egy webszerkesztő céghez, onnan mentem tovább (ott már nem ismerősön keresztül). Akkor már az átlagfizum bónusszal együtt 160-189 volt, de feljebb is ment néha. Ez standard 8 órás munka volt.

Gyári munkákat is ki lehet fogni ennyi pénzért, amit te írsz. Kérdés persze a munkarend...

Annyira nem értem a felháborodásokat, hiszen 130-150 sem elég semmire se, ha nem örököltél lakást, és albérletet kell fenntartanod. :( Amúgy meg ha tegeted, tanulj még tovább. Végzettség nélkül nem nagyon fogsz boldogulni

2016. okt. 10. 16:06
 23/24 anonim ***** válasza:
48%

Kedves Kerdezo!

Sztem ne az itt levo tobbsegre hallgass. Sokaknak savanyu a szolo es sajnos sokan azt hiszik ha diplomajuk van, akkor mar evidens, h tobbet ernek annal akinek nincs..

Tanacsolom, h mindentol fuggetlenul kezdj el tanulni, az csak a hasznodra fog valni. Viszont az, h mennyit keresel, nem csak attol fugg, milyen vegzettseggel rendelkezel vagy egyaltalan van-e barmilyen.

Lasd..itt GYK-n egy rakas "professzor" dolgozik vicc fizetesekert.

Nincs diplomam, vegzettsegeim vannak, de olyanok amiket itt kinevetnenek es en sem hasznaltam oket soha semmire. Ettol figgetlenul meg teljesen kezdo koromban sem kerestem netto 150 alatt.. Soha senki semmiben nem segitett.. Jelenleg pedig kozepvezeto vagyok, a magyar atlag jovedelem tobbszoroset viszem haza legalisan. Plusz ezen felul a pozicioval jaro egyeb juttatasok is kitesznek meg egy atlag fizut. Sosem fogok ennel kevesebbet keresni, csak is tobbet..

Teny, hogy havi sok milliot hozok, tehat kitermelem. A lenyeg, h ne masokra hallgass..az emberek rosszindulatuak, irigyek..kivetel keves van.

BP-n ha nem keresel 150ezret akkor meg sem fogsz elni...legyel szorgalmas, tudatos, hatarozott es barmivel megkeresel ennyit.

Good luck ;)

2016. okt. 12. 19:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Azért vedd figyelembe,hogy aki itt válaszol az simán mondhat bármit. Én is havi 500k+ bol élek...vagy gimnazista vagyok?

Senki nem tudja rajtam kìvül.

Ha megnézed a pozitív válaszok fele:ismerösön keresztül/belentanultam.

Neked vannak ilyen ismerőseid illetve hajlandó vagy tanulni?

Ja egy céghez nem kell 30felső vezető. Nemfognak téged választani(akinek bele kell tanulnia) ha van olyan jelentkező aki tudja egyből,hogy mit kell csinálni.

A napi 8orát felejtsd el,olyan csak mesében van.

Bankban dolgoztam,:7kor nyitás,ott kell lebzselni az őrrel amig takaritanak. Ha du.4kor haza mehetzs akkor az 9óra.

Vagy 8ra (7:50) mész és zárás után telemarketing úgy 1-1,5óra.

Hopp ez is meg van 9óra.

Utolsó pillanatban beeső ügyfél,nem küldheted haza,vagy hogy majd fojtatjuk. Úgy lebasznak hogy attól koldulsz(veszteséget okoztál)(nem megy vissza,máshol nyit számlát,ahol nem kergetik haza)

Ha pènztárban vagy akkor is 9órát vagybenn (kasszázás nyitás előtt után)és kapacitálni kell az ügyfelet,hogy kössön biztosítást,kutyafaszát és ha nem hozod a tervet akkor a kisfőnök tolle,aztán a nyafőnök,aztán kirúgnak.

De ha megy a meló akkor megvan 180nettó.

Képzetség nélküli,mert érettségivel neki lehet állni,ugyis kiképeznek a rendszer hasznàlatára.

És valameddig tovább is lehet lépdelni,de egy bizonyos ponton túl kell a pénzügyi végzettség.

Tehát igazábol nem lehet az amit szeretnél,valami kompromisszum kell.

2016. okt. 23. 02:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!