Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Képzettség nélkül netto 130-150?

Képzettség nélkül netto 130-150?

Figyelt kérdés
Pesten képzettség nélkül milyen munkák vannak (ha vannak) amik fizetnek netto 130-150 között és lehetőleg heti 5 nap (max 6) + napi 8 órás munkarend van?

2016. okt. 7. 17:37
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
71%

Várj! összegzem!

Semmihez nem értesz, de nettó 150-et akarsz keresni, napi max 8 órát dolgoznál...

Légkondi legyen az irodádban?

2016. okt. 7. 18:31
 2/24 anonim ***** válasza:
44%
felejtsd el, végzettséggel is kiváltság a heti 5 nap, napi 8 óra.
2016. okt. 7. 18:32
 3/24 anonim ***** válasza:
61%

Egy kis realitás... A képzettség nélküli minimálbér Bruttó 111 ezer ft, ami nettóban 73.815 ft - Te ennek pont a dupláját szeretnéd keresni (nettóban!).

Szerinted mennyi esélye van annak, hogy megkapod? :-)

2016. okt. 7. 18:45
 4/24 anonim ***** válasza:
44%
Pest közeli nagyvárosban 150 ezer Ft-ért hirdetnek kétműszakos eladói állást pékségben. Ha hajlandó vagy túlórázni, talán gyárakban is kaphatsz ennyit (pár év után).
2016. okt. 7. 19:00
 5/24 anonim ***** válasza:
67%

Számtalan olyan munka van, nem lehetne felsorolni.

Ész kell, vagy kézügyesség és kapcsolatok. Gyakorlatilag én is képzettség nélkül dolgozom, mivel műszaki végzettségem van, és pénzügyben dolgozom idegen nyelven úgy, hogy nincs nyelvvizsgám sem. De van eszem, így eltudom végezni a munkát, az állást pedig a kapcsolatoknak köszönhetem. Értek az excelhez, az alap pénzügyi dolgokba hamar beletanultam, és jobban tudok angolul mint a nyelvvizsgás diplomás kollégáim.

Amúgy minden "képzettség nélküli" ismerősöm, akik pl építőipari munkát csinálnak, feketén takarítanők, bébiszitterkednek, stb. bőven 150 fölött keresnek. Unokaöcsém egy nagykerben raktáros érettségivel, 100%, hogy nettó 130-at legalább megkeres. Egy volt osztálytársam BKV biztonsági őrként is többet kapott.

A GYIK-en divat beordítani, hogy MINIMÁLBÉR! Valahogy attól midenki jobban érzni magát, hogy 10-ből 9 fizetéses kérdésnél, az első 5 válasz az minimálbér.

2016. okt. 7. 19:10
 6/24 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó a választ. Igen észrevettem, hogy forr a vér az emberekben ha valaki még el meri képzelni hogy nem csak a létminimum létezik.
2016. okt. 7. 19:23
 7/24 anonim ***** válasza:
75%

Egyrészt: a nettó 150-es munkák jó része bizony nem túl kényelmes munkaidőt jelent

Másrészt, akkor nem kell hallgatni az itteniekre, el kell menni ennyiért dolgozni, semmi baj, ha nem csak a létminimumról álmodozik valaki, de akkor meg minek a GYK-ha mindent jobban tud az illető

2016. okt. 7. 19:29
 8/24 anonim ***** válasza:
52%

"én is képzettség nélkül dolgozom, mivel műszaki végzettségem van, és pénzügyben dolgozom idegen nyelven úgy, hogy nincs nyelvvizsgám sem"

Szóval van egyszer műszaki végzettséged és tudsz idegen nyelven - ezt ne hasonlítsd már kérlek ahhoz, hogy valaki kiesik pl. egy gimnáziumból és semmihez nem ért, nem beszél semmilyen nyelven és esetleg nem beszél semmilyen nyelven.

"Építőipar, feketén takarítanak..." - ja, hogy ELEVE ADÓCSALÁSSAL KELLETT VOLNA GONDOLKODNOM?

Bocs, én a legális dolgokra gondoltam...

Ó igen, és árufeltöltőként is megkeresné a 130-at, legálisan ráadásul, csak épp a kérdező 8 órás hétfőtől péntekig munkát kérdezett.

És akkor most is lehet lehúzni, mert 3-as válaszomban nem rögtön az adócsaló, feketén dolgozó állások jutottak eszembe!

2016. okt. 7. 19:32
 9/24 A kérdező kommentje:
Arra van a GYK kedves válaszoló, hogy tájékozódjanak az emberek és nem arra, hogy még a frappánsnak sem mondható szarkasztikus haszontalan válaszokat olvasgassák. Mert ha még szellemes lett volna...
2016. okt. 7. 19:34
 10/24 anonim ***** válasza:
70%

Izé... Az érettségin, és a felvételin lettél volna ennyire penge, akkor most nem képzettség nélküli melót keresnél kérdező :)

De nem aggódom érted, valakinek takarítani is kell az irodaházat, ahol dolgozom, majd egy napon te is rájössz

2016. okt. 7. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!