Megéri 22 évesen, képzettség nélkül elköltözni otthonról és gyári munka mellett továbbképezni magam?
Nem.
Igen.
Nemigen.
.
Több válasz nincs.
Ha ezzel megoldódik a problémád, amiért el akarsz költözni, akkor igen.
Ha nem oldódik meg, akkor számolj, hogyan jutsz előbbre: ha otthon hozzájárulsz a költségekhez, vagy ha külön költözöl?
.
Nem konkrét kérdésre nincs konkrét válasz.
Én is ezt a sémát követtem es nem remenytelen de hogy működik-e és hogy megéri-e az nagyban függ a körülményedtől és az igényeidtől. Hol tudsz lakni és az mennyibe kerül a sajat élet, mennyi az iskola és úgy általában mik az igényeid. Én a gyár fizetésből nem tudtam egyszerre elköltözni és a sulit is fizetni. Ezért most is a szüleimmel élek és mivel az én szakmám nagyon alulfizetett hiaba fejeztem be a sulit és kezdtem el a
szakmamban dolgozni igy sem nagyon futja költözésre épp hogy megélek..igaz nekem van saját autóm és járok kiransulni, szórakozni stb is. Ha valaki erről lemond akkor félreteheti a pénzt költözésre. De ha már van az embernek egy hitele akkor meg csak álmodozik hogy valaha költözni tud. Én a költözésrol mondtam le egyelőre. 27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!