Melyik városban könnyű munkát találni képzettség nélkül?
21 vagyok, még sohasem dolgoztam, ezen a helyen ahol élek nem találni munkát kapcsolatok nélkül.
Hova lenne érdemes költözni ahol viszonylag könnyen találni munkát képzettség nélkül, és a szoba/albérlet árak sem nagyon magasak?
Pest? Melyik kerület?
Jelenleg Kelet-Magyarországon élek.
Szolnok-Debrecennel kapcsolatban tapasztalatok?
Dreamland?: )
Végzettség nélkül, ez mit jelent? Érettségid sincs??
Képzettség nélkül, hátszél nélkül maximum árokásást vagy valami hasonlót tudsz, bár arra is ott vannak már a közmunkások.
Esetleg dolgozhatsz még MLM-átverésben, oda nem kell semmi végzettség meg papír, de ne reménykedj hogy azzal akár egy huncut garast is összeszedsz, örülj ha nullszaldósan vagy minimális veszteséggel kimászol belőle.
Érettségim van, 21 évesként ma már ez eléggé alap azért. Nem mintha változtatna bármin is az érettségi, de köss bele.
De nyomathatjátok még a vicces válaszokat ha értelmesen nem tudtok reagálni.
Sok ****. Bármilyen másik országban feltenném ezt a kérdést szerintem válaszolnának rá normálisan, itt jönnek a arcoskodó válaszok.
Raktáros munkák, válogatás, gépi munkák, stb...
Jól van Kérdező, akkor milyen választ akarsz hallani? Vezérigazgatói állást céges számítógéppel,telefonnal, hivatali autóval, csini titkárnővel, luxuspenthouse villával a Rózsadombon? Mert akkor írom ezt, és béke van.
Elárulom neked: aki 2 diplomával, 4 nyelvvizsgával nem kap a végzettségének megfelelő állást és örülhet ha a Jewbilbe felveszik futószallag mellé robotzombi munkára, akkor egy natúr érettségivel rendelkező illetőnek szerinted milyen kilátásai lehetnek?
De tudod mit, ne higgy el nekünk semmit, mi csak gúnyolódunk, menj be a munkaügyi központba.
"Vezérigazgatói állást céges számítógéppel,telefonnal, hivatali autóval, csini titkárnővel, luxuspenthouse villával a Rózsadombon? Mert akkor írom ezt, és béke van."
Hol írtam én ilyet? Be vagy szipuzva, vagy alapból hülyeségeket beszélsz?
Aki 2 diplomával nem talál állást az vagy full nyomorék, vagy büfé szakon végzett. De akkor gondolom ebben az országban mind az 5 millió "dolgozó" ember 3 diplomás, és 6 nyelven beszél mert csak úgy lehet munkát találni.
Itt ahol lakom legtöbb volt osztálytársam munkanélküli, egy részük külföldre ment, akinek munkája van az pedig úgy kapott állást még válogatói munkára is h rokon vitte be a helyre meg hasonlók... De gondolom vannak jobb helyek is ebben az országban.
Ahogy írták, mehetsz Pestre is, ott nagyobb eséllyel lelsz érettségivel is munkát, de számíts rá, hogy a lakhatás, rezsi és élelmiszer elviszi a kereseted 100%-át, magyarán szólva kapott a szar egy jó nagy pofont.
Nem minden dolgozó ember diplomás, viszont nekik meg van szakmájuk. Kőműves, villanyszerelő, ács, akármi.
Ezen kívül jobb ötletem nincs, mint hogy vállalkozol, külföldre mész, vagy az MLM-átverés. Ha lenne bármi 100%-os fullos ötletem, elmondanám, hidd el.
kulfold?
ha nem akarsz akkor Budapesten vagy nyugati orszagreszben tuti talalsz munkat.
az allam egy rakas penzzel tamogatja a koltozesed...
"Bármilyen másik országban feltenném ezt a kérdést szerintem válaszolnának rá normálisan, itt jönnek a arcoskodó válaszok. "
Hát akkor talán menjél el bármelyik másik országba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!