Most komolyan ennyitt lehet keresni?
Ti mennyit kerestek milyen munkával?
Én H-V-ig dolgozom és örülni fogok ha a nettó 140 meglesz...
ja, mert aki diplomát szerez, csak protekcióval kerülhet be akárhova... :D
kérlek, mesélj még :)
Látod Kérdező, Neked még annyi eszed sincs, hogy nyelvet tanulj és kimenj mosogatni.
Érdekes, én normális helyre is be tudtam kerülni protekció nélkül. Napi 8 órában dolgozok egy klímás irodában csücsülve és az eszemet használva, közel vagyok a családomhoz, a havi nettó bevételem pedig megközelíti a 300 ezret.
"hazjön 2-3 év útán pár millával megforgatja és kezdheti az életét"
Hogyan forgatja meg, ha nem ért hozzá, mert sosem tanulta és nincs benne tapasztalata? Attól nem lesz valakiből hirtelen pénzügyi zseni, hogy van pár milliója.
Ha kimegy a pék, akkor hoznak be külföldről kaját, talán még olcsóbban is.
"Vagy a szírek afgánok szolgája leszek és aki kiment mosogatni 400 ért majdröhög"
Ahová valószínűleg te kimész mosogatni (Németország, Ausztria), ott ez előbb fordul elő, mint itt, a mai politikát elnézve.
" És tovàbbra se érsz semmit a "proli" nélkül ő meg kint röhög rajtad"
A "proli" munkáját max. pár hét alatt megtanulod nulláról indulva (kivéve pár szakemberét, de ők jól is tudnak keresni, ha vállalkoznak, ismerek ilyen embereket), fordítva viszont nem működik: a "proliból" nem lesz pár hét alatt mérnök, informatikus, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!