Állásinterjún megbeszélve adott bér 1 héttel később szerződéskor meg tök más bér? Ezt komolyan gondolták?
Agyam megáll. Többlépcsős pályáztatás tesztek állásinterjú. Enyém az állás megállapodunk konkrét btto bérben is. Nettó 260.
1 hét múlva menjek be aláírni a szerződést és be is lépek.
Nézem 1 hét múlva a szerződést: btto 150. Mondom én a naiv hogy bocsika elírtátok jó 100.000-el! Nem 150, hanem 260.
Hát öö akkor az volt a lehetsőég most ööö ez. Szóval ennyi a bér ennyit tudnak adni.
Nem írtam alá otthagytam 1 perc alatt.
De azóta se értem: ezt komolyan gondolták: Komolyan gondolták hogy megállapodunk valamiben és 1 hét múlva jó 100-al kevesebbet akarnak fizetni mit az ajánlat és még alá is írom?
Mi a francnak raboltuk ezzel egymás idejét sokszorosan? Többlépcsős pályáztatás teszt stb
Mert hogy az én időmet rabolták azt ők leszarják. De a saját idejüket is rabolták.
Biztos jót röhögnének rajta aztán hajtogatnának egy papírrepülőt belőle.
Amúgy meg örülj, hogy még most kiderült, hogy ilyen görény a cég. Jobb, mintha később ugyan ezt játszották volna.
7-es: dehogy lenne hatalmas pén, pont szarnák le telibe.
Kérdező: én elküdltem volna őket durván melegebb éghajlatra, szerintem még hozzájuk is bacom a szerződést. Ez valami neves cég volt legalább vagy fejvadászon keresztül találtak meg? Biztos nem hagynám szó nélkül.
Velem is hasonlót játszott el egy hazai multi. Megállapodtunk egy berben, és a fizetési ajánlatban a fele volt benne.
Erre fogtam magam, és visszadobtam cc: vezető, hogy itt valami félreértés van.
2 telefon és megkaptam, amit kértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!