Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állásinterjún megbeszélve...

Állásinterjún megbeszélve adott bér 1 héttel később szerződéskor meg tök más bér? Ezt komolyan gondolták?

Figyelt kérdés

Agyam megáll. Többlépcsős pályáztatás tesztek állásinterjú. Enyém az állás megállapodunk konkrét btto bérben is. Nettó 260.

1 hét múlva menjek be aláírni a szerződést és be is lépek.

Nézem 1 hét múlva a szerződést: btto 150. Mondom én a naiv hogy bocsika elírtátok jó 100.000-el! Nem 150, hanem 260.

Hát öö akkor az volt a lehetsőég most ööö ez. Szóval ennyi a bér ennyit tudnak adni.

Nem írtam alá otthagytam 1 perc alatt.

De azóta se értem: ezt komolyan gondolták: Komolyan gondolták hogy megállapodunk valamiben és 1 hét múlva jó 100-al kevesebbet akarnak fizetni mit az ajánlat és még alá is írom?

Mi a francnak raboltuk ezzel egymás idejét sokszorosan? Többlépcsős pályáztatás teszt stb

Mert hogy az én időmet rabolták azt ők leszarják. De a saját idejüket is rabolták.

2016. márc. 15. 09:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Nettó 260 = btto 260
2016. márc. 15. 09:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Meg az is kérdés hogy még be se léptem és már hüléynek néznek átvernek (ha hagynám!)akkor mit várjak később?
2016. márc. 15. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Jó hülyék.
2016. márc. 15. 09:50
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne fogadd el az állást, ennyi. Nyugi lesz olyan, aki ennyi pénzért is el fog menni robotolni nekik.
2016. márc. 15. 10:04
 5/12 A kérdező kommentje:
Leírtam hogy nem fogadtam el. De vajon mit szólnának ha kiszámláznám nekik a fölöslegesen elcseszett időmet?
2016. márc. 15. 10:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Biztos jót röhögnének rajta aztán hajtogatnának egy papírrepülőt belőle.

Amúgy meg örülj, hogy még most kiderült, hogy ilyen görény a cég. Jobb, mintha később ugyan ezt játszották volna.

2016. márc. 15. 10:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Számlázd ki, szerintem hatalmas poén lenne :D
2016. márc. 15. 11:44
 8/12 anonim ***** válasza:

7-es: dehogy lenne hatalmas pén, pont szarnák le telibe.

Kérdező: én elküdltem volna őket durván melegebb éghajlatra, szerintem még hozzájuk is bacom a szerződést. Ez valami neves cég volt legalább vagy fejvadászon keresztül találtak meg? Biztos nem hagynám szó nélkül.

2016. márc. 15. 13:19
 9/12 anonim ***** válasza:
Jól tetted. Elhiszem hogy dühítő, még jó hogy nem egy másik helyen mondtál fel ezvégett, csak az időd pazaroltad.
2016. márc. 15. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:

Velem is hasonlót játszott el egy hazai multi. Megállapodtunk egy berben, és a fizetési ajánlatban a fele volt benne.

Erre fogtam magam, és visszadobtam cc: vezető, hogy itt valami félreértés van.

2 telefon és megkaptam, amit kértem.

2016. márc. 15. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!