Állásinterjún mik lehetnek a legmegalázóbb kérdések amikre számíthatok?
Hát csak nem bolondokhoz mész, akik lealáznak egy nyamvadt interjún xd . Már miért tennék ?
"Érhetnek az interjún atrocitások a külsőm miatt?"
A válaszom: Nem .
Nézd, ha nem manökennek jelentkezel, akkor szerintem nem azt nézik, hogy nézel ki, és hány kiló vagy.
És amúgy is, lehet, hogy csak a tükörben te látod magad rondának. És a valóságban nem kevesen vannak, akinek bejössz.
Nekem is például akkora orrom van, hogy egy mókus sírva hordaná tele mogyoróval, de emiatt sosem volt kisebbrendűségi komplexusom. És csajoztam is rendesen, mert jó dumám volt. És a jóképűek sosem értették, hogyan van nekem több csajom, mint nekik :-)
Ha az interjúztató egy 20-30év közötti HR-es plázap*csa szerű nő lesz, akkor annyi:) Mert a cég arculatához kell a helyees paseee:)Ha fiatalos a csapat, akkor esélyed se lesz, mert egy csapatépítős bulin ,hogy tennének fel közös képet az instára.
Akkor lehet szerencséd, ha egy szintén ronda ember interjúztat és felvesz, hogy legyen egy nála még rondább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!