Most komolyan ennyitt lehet keresni?
Figyelt kérdés
Ti mennyit kerestek milyen munkával?
Én H-V-ig dolgozom és örülni fogok ha a nettó 140 meglesz...
2016. szept. 17. 23:12
11/45 anonim válasza:
Az, aki olyan szakmát tanult, amivel itthon is meg lehet élni.
12/45 anonim válasza:
pályakezdőként nettó 180 fölött kapok + 20 ezer cafetéria
van egy alapdiplomám, és most csinálom a mestert
jelenleg könyvelőként dolgozom egy multinál heti 8 rában H-P-ig
13/45 anonim válasza:
És most amúgy miért pontozta le valaki az előző válaszolót is? Vagy ennyire rossz látni, hogy aki normális szakot tanul azzal esetleg még az átlag fölött is lehet keresni pályakezdőként? Komolyan az irigységet kezdem már érezni...
14/45 anonim válasza:
az ilyenen már csak nevetni tudok... :D
el hiszem, hogy vannak rosszabbul keresők, de hadd ne érezzem már rosszul magam azért, hogy ennyi éven keresztül küzdöttem ezért a fizetésért
15/45 anonim válasza:
én nettó 260-280 ezer között kapok havonta. most már azt mondom, hogy érdemes volt egyetemre járni.
16/45 anonim válasza:
Én BME gépészen alapképzésen végeztem. Elég nehéz iskola.
Nem voltam a leghülyébb, szakmában dolgozom, fizetésem 166nettó + bkv bérlet.
SZÉP.
17/45 anonim válasza:
H-P napi 8 óra, igazgató mellett asszisztens/titkárságvezető
Nettó 240 körül + cafeteria, utazási ktg térítés, 13. havi
Vidéki város
18/45 anonim válasza:
Lenézed a kétkezi munkàst de nélküle meghalnál .. Ostoba népség, ha nincs protekciód meg anyu apu akkor esélyed sincs bekerülni a jó àllásokra . Ez nem a műveltségen múlik
19/45 anonim válasza:
Lenézi mert minden az ölükbe hullik,ezek azt hiszik h az egyetem észt ad,aztán ezek a legsötétebbek.. Sok diplomàs tanár menekül külföldre meg orvos,ők is biztos "tanulatlanok" "ennyit tudnak ennyi jár"
20/45 anonim válasza:
A kétkezi munkás is meghalna a képzett emberek nélkül, akik munkát adnak neki. Versenyszférában meg nem kifejezetten a protekció dönt, ott teljesíteni is kell, különben hamar repülsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!