Melyek azok a munkák, amik jól fizetnek magyarországon is, és nem kell hozzá diploma?
Az elején tisztázzuk, hogy jó fizetés alatt nem 190-et értek, hanem 300-400-at minimum.
Pl: kamionsofőr, mozdonyvezető, repülőgép pilóta, programozó. és stb.--> Amit tőletek várok, hogy írjátok meg.
"12-es, te hol laksz?"
Itt Magyarországon a valóságban 2016-ban. :-)
A leírt meséket kitől hallottad?? Gyártósori drodidként havi bruttó 3 kiló?? Egy karbantartó bruttó 350?? Áruld már melyik cég ez,azonnal jelentkezem.
"ahol a kezdőnek 400 nettót ígérnek."
Igen,a hangsúly az utolsó szón van minden esetben.
Nem vitatkozom.
Magam láttam fizetési papírt ekkora összeggel, nem csak mondták. Az a 2 kiló az operátornál így jött ki: 3 műszak, 2 éjszakás hét volt, és minden szombaton bennt volt. Tehát az egy szeptemberi hónapot nézve 208 óra munka. Hogy még jobban sárgulj az irigységtől, egy nagyvállalatnál, a gépbeállító, gépkarbantartó, meg a cég általi továbbképzéseken részt vett több (5-6)éve ott dolgozó ember(folyamatos 12 órás műszakban, egy nappal egy éjjel, és 2 nap szabad) a 3 kilót megkeresi nettóban, csak mondom. Cégneveket nem mondok, hátha valami jogokat megsértek véletlenül, meg az agresszív hozzáállásod miatt sem. Annyit mondok hogy Nyugat-Magyarország, mert jófej vagyok.
A kamionozához annyit, hogy az ígérnek szót azt direkt írtam oda, mert arról nem tudok kézzelfoghatót mondani, hogy mennyi az annyi. Egyik haverom most kezdi az ipart, és ha megtudok valamit, ide megírom. De tényleg nagy hiány van belőlük, és 2-3 kilóért én sem hagynám itt a családot 3 vagy 4 hétre.
"Magam láttam fizetési papírt ekkora összeggel"
Én meg tegnap láttam Zámbó Jimmyt...elhiszed nekem?
"Cégnevet nem mondok" Így akkor már teljesen hihető a dolog.. :-)
Majd ha lesz annyi élet és munkatapasztalatod mint ahány éves vagy,akkor nem fogsz ilyen haverok által bekamuzott béreknek bedőlni.Az elmúlt 10 évben megfordultam már pár helyen az országban,ilyennel én sehol nem találkoztam,pedig nem voltak szar fizetéseim.Tényleg sajnálom,hogy nem tudjuk meg,hogy egy 8 általánossal gyártósori droidként hol lehet 2 kilót keresni(ami ugye egy bruttó 300e fizu).Ya ott egy kezdő diplomás akkor gondolom legalább 1 gurigával indít nem?...
"És ez tény több cégnél meglehet annyit keresni simán."
Néhány konkrétumot lsz,sztném mielőbb küldeni a pályázati anyagomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!