Melyek azok a munkák, amik jól fizetnek magyarországon is, és nem kell hozzá diploma?
Az elején tisztázzuk, hogy jó fizetés alatt nem 190-et értek, hanem 300-400-at minimum.
Pl: kamionsofőr, mozdonyvezető, repülőgép pilóta, programozó. és stb.--> Amit tőletek várok, hogy írjátok meg.
nincs és, ennyiben ez ki is merül a dolog.
magyar átlagfizetés 150e körül van... te a dupláját szeretnéd.
Nem csak szeretném, akarom is, és meg is szerzem.
150 felett már most vagyok pedig még tanulok.
Nem fogok az átlagnál leragadni, nem bármi áron, nem futok a sírba a pénz után, de vannak céljaim amiket módomban áll megvalósítani.
Informatikai téren nem lehetetlen a 300-400 ezres fizu, mondjuk egy senior developer pozicióban és bár erősen csökkenti az esélyt a hiánya, de elképzelhető akár diploma nélkül is, akkor viszont több éves, mélyreható tapasztalat kell, amit diploma nélkül elég nehéz megszerezni.
Kamionsofőr is kereshet ennyit, viszont az azt jelenti, hogy két hónapból 6 hetet oda vagy külföldön és vezetsz.
Még a jogász szakmában lehet ilyen fizukat elérni, de az diploma nélkül nem megy.
Mit tanulsz amúgy?
Fú, meg vagyok lepve. Köszönöm nektek, hogy nem hülyeségeket írtok, meg hogy nyerj a lottón, stb. Mert elég Gyakori ezen az oldalon (sajnos).
Szerszámkészítőnek tanulok.
Röviden: Ha a nagyobb összeget kergeted, akkor ne rekedj magyarban. Egy jó szakmával elhelyezkedve bőven kereshetsz 600ezer felett is kint.
Hacsak nincs megkötve a kezed valami által s magyarba láncol...akkor megértem ha maradni akarsz, vannak jó páran akik szívnak a láncok miatt.
De ha nem akkor menj csak, jobban jársz.
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!