JUNG.G kérdése:
Mennyit keres ma Magyarországon egy diplomás ArchiCad rajzoló? (építész irodában napi 8 órában ami inkább 10, gondolom)
Figyelt kérdés
Főleg személyes tapasztalatok érdekelnének, válaszotokatban kérlek írjátok meg melyik város a munkavégzés helye. Köszönöm!2015. okt. 29. 09:55
1/3 anonim válasza:
Diplomás, jogosultsággal nem rendelkező építészmérnökről van szó.
Szerintem kézbe 120-150 körül.
2/3 anonim válasza:
Nekem van egy építőmérnök ismerősöm, azt mesélte hogy a volt csoporttársai kezdő mérnökként Budapesten társbérletben nyomorognak, mert csak egy szobát bírnak megfizetni mérnökként.
A lényeg hogy az életszínvonal jó!
3/3 anonim válasza:
Engem 150 nettóval vettek fel, 2 év alatt nőtt 180-ra + kötetlen munkaidő + jutalék a munkákból + magán munkák. De ezt ne úgy képzeld el, hogy akkor be sem kell járnom és dől a lé, hanem inkább úgy, hogy rengeteget dolgoztam ezért és dolgozom most is, szabadidőmben is.
Miskolc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!