Miért nem fizettek még?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem a MULTI JOB-nál LIDL-be árú feltöltönek bevagyok jelentve voltam agusztusba jó pár napot dolgozni.A Szerződésembe az áll hogy 10-én van fizetés de ha az hétvégére esik akkor az előtti munkanapon! De Hiába néztem ma is az OTP online felületet nem jött még meg. Anya azt mondta hogy ne csodálkozzak sose küldik időben.. Várjak még vele hétfő estig mit gondoltok? Rendesen bejárok és írom a jelenléti ívet is munka végén!2016. szept. 11. 18:53
2/3 anonim válasza:
Persze, senki nem fogja ezt nekik szóvá tenni, peres úton,
hogy nem utaltak pénteken, csak hétfőn. Viszont az
3 teljes nap, amire jó esetben kamatot kapnak. Most gondold
el, van 500 ember, 100.000 ft kifizetéssel, az 50 millió
forint, jópár ezer forint csak azért, mert pár nappal késöbb
fizetnek ki büntetlenül.
3/3 anonim válasza:
Szerintem hívd fel őket, az is lehet, hogy elkeveredett a jelenlétid és el kell küldened újra, de ezért fontos tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!