Nem fizettek ki (? )

Figyelt kérdés
Ket hete dolgoztam 4 napot egy peksegben majd irt nekem a fonok hogy holnap mar ne menjek be mert at kell gondolnia a dolgokat es a heten hivni fog.. Na ennek ket hete.. Viszont be voltam jelentve arra a 3-4 napra es azokon a napokon hajnali 4kor keltem es 7 orat dolgoztam es kb 10.000 forintot megkerestem . Bemenjek es koveteljem ki ezt a penzt? 19/L
2015. dec. 27. 13:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
0%
De hat nem voltal bejelentve, mi alapjan követelöznel? Olyan, mintha nem is dolgoztal volna ott...
2015. dec. 27. 13:17
 2/35 anonim ***** válasza:
96%
Megdolgoztál érte, hát persze, hogy követeld a béredet.
2015. dec. 27. 13:18
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:17-nek

Miért nem olvasod el normálisan amit leírtak??

". Viszont be voltam jelentve arra a 3-4 napra es azokon a napokon hajnali 4kor keltem es 7 orat dolgoztam es kb 10.000 forintot megkerestem"

2015. dec. 27. 13:19
 4/35 anonim ***** válasza:
92%

"majd irt nekem a fonok hogy holnap mar ne menjek be"

Ne menj be és "követeld" (már csak azért se, mert ünnepek vannak és nem is biztos, hogy bent lesz), hanem ha írt Neked, akkor ott, ahol írt, megtudod kérdezni tőle, hogy ettől eddig dolgoztál és mikor fogja kifizetni a ledolgozott napok utáni pénzt?

Ez már csak azért is célszerűbb, mert ekkor már írásos nyoma is lesz a válaszának. Arra azért nem vennék mérget, hogy tényleg bejelentett. Ha viszont igen, akkor meg elképzelhető, hogy csak jan. elején kapod meg a pénzt a többi dolgozóéval együtt.

2015. dec. 27. 13:23
 5/35 A kérdező kommentje:
Lehet hogy csak kamuzta hogy bejelentett hogy a proba utan ne kelljen fizetnie?
2015. dec. 27. 13:25
 6/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk az erdekes hogy egyedul en voltam kepben..velem vegig csinaltak az orvosi vizsgalatokat( amiket persze en fizettem) es teszteket meg a betanitast.. Teljesen olyan volt mintha mar fel lettem volna veve. Viszont arra gondolok meg hogy mivel 7 ora alatt 5 vevo jott be a boltba , hogy nincs ertelme alkalmazottat felvenniuk..
2015. dec. 27. 13:27
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerződést írtatok alá a munkáról vagy a megegyezés csak szóban történt?
2015. dec. 27. 13:45
 8/35 A kérdező kommentje:
Irtam ala egy ket papirt..nem tudom az volt e.
2015. dec. 27. 13:47
 9/35 anonim ***** válasza:
100%
Mi szerepelt benne? Neked is kellett erről egy példányt kapnod. Ha mégsem kaptál, akkor sajnos nagy valószínűséggel át lettél verve.
2015. dec. 27. 13:48
 10/35 A kérdező kommentje:
Valoban nem kaptam..de be voltam jelentve. Ez egy ismert pekseg. Viszont akkor nem fizetnek ki?
2015. dec. 27. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!