Nem fizettek ki (? )

Figyelt kérdés
Ket hete dolgoztam 4 napot egy peksegben majd irt nekem a fonok hogy holnap mar ne menjek be mert at kell gondolnia a dolgokat es a heten hivni fog.. Na ennek ket hete.. Viszont be voltam jelentve arra a 3-4 napra es azokon a napokon hajnali 4kor keltem es 7 orat dolgoztam es kb 10.000 forintot megkerestem . Bemenjek es koveteljem ki ezt a penzt? 19/L
2015. dec. 27. 13:12
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Tipikus kotozkodo magyar..minek is irtam ki ezt.
2015. dec. 27. 14:22
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező: úgy érzem, a kérdésedre kaptál egy választ, igen részletesen leírtam, mit tegyél (még mindig a 4-es)

Valahogy ezt a választ TE NEM AKAROD ELFOGADNI, meghallani, megvalósítani. Nem értem miért?

Mivel ünnepek vannak, szinte mindenki szabadságon, (a könyvelőjük is), ezért nem kell rögtön lerohanni, követelni, fenyegetőzni, stb. csak normálisan rákérdezni ÍRÁSBAN!!! (vagy sms-ben, de emailben jobb lenne) ha ezek után sem fizet, Neked már nyoma annak, hogy nem akar fizetni vagy bármi... Bár ha be sem jelentett, akkor nehezebb ügyed lenne...

Kérlek, most dühöngés és hiszti helyett állj meg egy pillanatra és próbáld meg HIGGADTAN elolvasni és értelmezni, amit írtam :-)

2015. dec. 27. 14:28
 23/35 A kérdező kommentje:
22-es nem neked irtam!
2015. dec. 27. 14:44
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Munkaszerződés nélkül mégis mit akarsz? egyértelmű, hogy nem jelentett be és nem is fog fizetni. Nálunk pl. tanítottak ilyet iskolában h miket nem szabad aláírni...
2015. dec. 27. 18:36
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

igen, tudnod kéne. csak szomorú, de ez a mai helyzet. a 17-es valószínűleg már egy idősebb korosztály tagja.

ma valaki kikerül egy érettségivel a suliból, akkor nem ért semmihez, sem az ügyintézéshez, sem a pénzügyekhez. szerintem 10 fiatalt megkérdeznénk például a munkajogi tudásáról, 9 nem igazán tudna válaszolni semmire. és igen...ennek ellenére muszáj elindítani az életet, és munkát keresni. ha épp a szülők sem olyan tájékozottak az ilyen ügyekben, akkor meg úgy vágnak át a munkáltatók, ahogy akarnak, mert egyszerűen fogalmad sincs arról, hogy mi a menete a munkábaállásnak, milyen papírokat kell aláírnod, mit kell kapnod, hova mit kell bejelentened stb.

2015. dec. 27. 18:57
 26/35 anonim ***** válasza:
19 évesen lehetne annyi eszed, hogy megnézed mit írsz alá. Lehet, hogy azt írtad alá, hogy ingyen dolgozol 3-4napot. Azt tudod, hogy hány órát dolgoztál? Kb 10ezret kerestél volna?! Kiszámoltad? Tudod az órabéred? Ugyan...
2015. dec. 28. 09:29
 27/35 A kérdező kommentje:
Nekunk nem tanitottak ilyen a suliban..inkabb a logaritmust meg ilyen faszsagokat. 600 ft volt az oraberem es alkalmi munkavallalokent voltam bejelentve.
2015. dec. 28. 09:34
 28/35 anonim ***** válasza:
Az arról szóló igazolást ki kell hogy adja, mert jövőre be kell vallani (adóbevallás). Amikor ezt kiadja akkor a pénzt is. Ha nem akkor munkaügyi felügyelőséget meg kell említeni. Imádunk bírságolni, kapunk utána jattot.
2015. dec. 28. 09:45
 29/35 anonim ***** válasza:

"Imádunk bírságolni, kapunk utána

jattot."

Te ott dolgozol? :)

Elmehetnétek már ahhoz az idiótához is aki naponta írja ki a hisztijét a munkáltatója törvénytelenségeiről...

2015. dec. 28. 11:18
 30/35 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ez hogy működik, de ha decemberben dolgoztál, nem lehet hogy akkor kapod meg a 4 napra járó fizetésed, amikor egyébként is fizetik a havi béreket (január elején)?

Üdv:

2015. dec. 28. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!