Nem fizettek ki (? )

Figyelt kérdés
Ket hete dolgoztam 4 napot egy peksegben majd irt nekem a fonok hogy holnap mar ne menjek be mert at kell gondolnia a dolgokat es a heten hivni fog.. Na ennek ket hete.. Viszont be voltam jelentve arra a 3-4 napra es azokon a napokon hajnali 4kor keltem es 7 orat dolgoztam es kb 10.000 forintot megkerestem . Bemenjek es koveteljem ki ezt a penzt? 19/L
2015. dec. 27. 13:12
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sanszos, hogy nem. De csak azért se hagyd annyiban, menj be, kérd rajta számon a fizetésed, és ha nagyon ellenkezne, a hatóságokkal mindig lehet fenyegetőzni.
2015. dec. 27. 13:52
 12/35 A kérdező kommentje:
Nem is hagyom.. Mert akkor az meg nekem lenne rafizetes..a tudoszuronel is fizettem plusz a bejaras..
2015. dec. 27. 13:58
 13/35 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 4-es vagyok, de úgy látom, mintha meg sem írtam volna a válaszom. Szerintem elég világosan leírtam, mit tegyél, olvasd el , légyszi :-) Azt meg itt mi nem fogjuk tudni Neked megmondani, hogy a főnököd ki akar-e fizetni vagy sem?

Legközelebb, ha aláírsz papírokat, legalább azt nézd meg, hogy meddig szól a munkaszerződésed? Határozott idejű vagy határozatlan, mennyi a munkaidő, stb. Hosszútávon em lesz jó, ha csak úgy aláírsz papírokat olvasás nélkül...

2015. dec. 27. 13:58
 14/35 A kérdező kommentje:
Es hogy irjam meg smsben hogy jo lenne ha fizetnenek?
2015. dec. 27. 14:00
 15/35 A kérdező kommentje:
A papirt egy teszt kitoltese utan irtam ala..tehat egy munka tisztasagi teszt veget kellett alairnom..nem munkaszerzodes volt. Hidd el nem irok ala barmit.
2015. dec. 27. 14:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem munkaszerződés volt, akkor olyan, mint ha ott sem dolgoztál volna. Miből gondolod, hogy be voltál jelentve?
2015. dec. 27. 14:05
 17/35 anonim ***** válasza:
76%
Uram atyám, hogy lehet valaki ennyi ésszel szabadlábon?
2015. dec. 27. 14:13
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Frankón leírtam azt is... olvasd már el légyszi a válaszomat:

"ahol írt, megtudod kérdezni tőle, hogy ettől eddig dolgoztál és mikor fogja kifizetni a ledolgozott napok utáni pénzt?"

és érdeklődnék, mikor fogja kifizetni?

De feltétlenül legyen ott előtte, hogy mettől meddig dolgoztál nála, hogy nyoma legyen. Többször már nem írom le.

2015. dec. 27. 14:13
 19/35 A kérdező kommentje:
Ja hogy ezt tudnom kene? Szerinted dolgoztam valaha is amig iskolaba jartam? Vagy te mar dolgoztal 12 evesen is? Vagy neked tanitottak ezt az iskolaban..nekunk ilyen alap dolgokat nem tanitottak ugyhogy nem erdekel az okoskodasod.
2015. dec. 27. 14:19
 20/35 A kérdező kommentje:
..17-es
2015. dec. 27. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!