Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehet fizetési meghagyást...

Lehet fizetési meghagyást eszközölni a cég ellen indok nélküli csúszó fizu esetében?

Figyelt kérdés

Mt-ben és szerződésben is ott van: fizu hónap 10-ig. 6 hónapja vagyok itt egyszer se jött meg 10-ig. Nem ám 1-2 nap volt hogy 3 hét késés is volt.

Indok nincs soha kérdezni nem lehet mert rád förmednek hogy nem kell itt dolgozni.

ÉN meg úgy gondoltam hogy ennyi volt anyátok. Lehet ügyvédi fizetési meghagyást kezdeményezni a cég ellen ha mondjuk 20-a van és még nincs ott a 10-én esedékes fizu?

Nem érdekes kirúgnak-e úgyis magamtól is itt hagyom ezt a trágyadombot.

2016. aug. 7. 15:36
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Lehetni lehet.

Inkább az a kérdés, hogy érdemes?

Ügyvédnek is fizetni kell, fizetési meghagyásért is fizetni kell.

Mire az ügyvéd megcsinálja, elküldi a közjegyzőnek, az meg a cégnek, addig ki is fizet(het)ik.

2016. aug. 7. 15:58
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
Ha úgy is ott hagyod a céget akkor nem értem mi a bajod...
2016. aug. 7. 16:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Értelmetlen
2016. aug. 8. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!