Mennyire megalázó, hogy 1 hét után kirugtak az új munkahelyemről?
Figyelt kérdés
Elhagytam egy kulcsot,ami lényegében az összes zárat nyitotta az áruházban.
Mivel elhagytam, az összes zárat az áruházban, le kellett cserélni( kb.5 millió forintért.)
Nem hajtják be rajtam,viszont megköszönték a munkámat.
2016. júl. 30. 21:54
11/16 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy csak egy példány volt a kulcsokból. Kamu kérdés.
12/16 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy 1 példány volt vagy sem bakker, hanem ha nem elhagyja, hanem ellopja a kérdező, mindenhez hozzáférhet bent.
13/16 anonim válasza:
"Nem hiszem el, hogy csak egy példány volt a kulcsokból. Kamu kérdés."
Ha csendbe maradtál volna...
Le is írta, hogy 3 embernek volt kulcsa főkulcsa. Ha egy elveszti, akkor zárat kell cserélni, mert a kulccsal be tud menni más.
14/16 anonim válasza:
És ha valaki megtalálja a kulcsot, honnan tudja hogy mit nyit?
15/16 anonim válasza:
Na hát igen ez az, nem értem ha valaki elhagy kulcsot miért cseréltet zárat, most valaki megtalálja mondjuk egy városban mennyi az esély, hogy tudja mit nyit?? 0.001%?
Max ha volt rajta valami kulcstartó ami elárulja.
16/16 anonim válasza:
nem teljesen kamu, mert pl. az én szerződésemben az áll, hogy ha a munkáltatónak kárt okozok, már nem emlékszem, de talán másfél havi fizetésem erejéig vonhat. Szóval ha a srácnak is így van, akkor az 1. nap óta aláírt szerződés alapján ha 5 misit nem is, de vagy 200 nettót elvehetnek, de azt nem írta ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!