Mennyire megalázó, hogy 1 hét után kirugtak az új munkahelyemről?
Elhagytam egy kulcsot,ami lényegében az összes zárat nyitotta az áruházban.
Mivel elhagytam, az összes zárat az áruházban, le kellett cserélni( kb.5 millió forintért.)
Nem hajtják be rajtam,viszont megköszönték a munkámat.
Uhh...
Ez egy életre jól megtanít arra, hogy vigyázz a dolgokra.
Szerintem is örülj, hogy nem verik rád az 5 milliót kb, nagyon hálás lehetsz.
Elég égő.
De amúgy miért hagynak rád ilyen fontos kulcsot 1 hét után?? Vagy milyen kulcs volt ez, mindenkinek van ott ilyenje?
Nekem, meg még 3 vezetőnek van ilyen kulcsa.Az a baj,hogy ezekkel a kulcsokkal,lehet nyitni- zárni az áruházat,ezzel lehet be riasztani.
Igazából,minden ajtót,ezek a kulcsok nyitják.
Ez nem a te hibád.az aki egy kvázi tök idegenre rábiz ilyen fontos dolgot az a felelős...amugy elég megalázó igen.
Amugy nemhiszem h a zárak cseréje 5milla lenne. Megvan az max párszáz ezerből.
Kamu.
Próbaidő legalább 3 hónap,1 hetes dolgozóra hogy a rákba bíznának már ilyen kulcsokat rá,ugyan már...
Valószínűleg ott nem olyan otthoni 2 perc alatt feltölthető zárak vannak és írta a kérdező, hogy a riasztó is ezzel működik.
Szerintem őrülj, hogy nem kértek kártérítést és legközelebb jobban figyelj oda a dolgokra.
lol, ha tudod, hogy ilyen fontos, akkor mégis hogy a rákban tudtad elhagyni??
majd a gyerekedet is bent fogod hagyni az autóban, emrt elfelejtetted??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!