Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nem vallják be a cégek,...

Miért nem vallják be a cégek, hogy nem engem vettek fel?

Figyelt kérdés

Sokszort jártam úgy, hogy hívtam/írtam nekik, hogy hogy áll a kiválasztási folyamat.

Erre ezeket szokták válaszolni:

-nem tudom

-majd szól ha van vmi

Miért nem lehet egyszerűen megmondani, hogy nem engem választottak...................

2016. júl. 21. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értettem sosem. Biztos van valami hülye indok, de hogy marhaság, az tuti. Talán az, hogy ha az elsőszámú jelentkező mégsem vállalja a munkát, és te vagy a következő a sorban, akkor ne érezd úgy, hogy csak szamár vagy ló helyett. De én azt vettem észre, hogy a korrekt cégek nem szórakoznak az emberrel, ha nem tudunk megegyezni kerekperec megmondják, nem sunnyognak, mint egy önbizalomhiányos konfliktuskerülő.
2016. júl. 21. 11:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos még az sem jelez vissza, aki megígéri utolsó körben, hogy ők mindenképp visszajeleznek, akár igen, akár nem a válaszuk. És aztán csak várd a választ...

szabály, hogy ha 2 hétig nem keresnek, akkor felejtős a dolog. Sok a sumák, sunyi cég és Hr-es.

2016. júl. 21. 12:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Eddigi talan legjobb munkahelyemnel sokkoros volt a felveteli, januar kozepen jelentkeztem, es marcius kozepen kezdtem. Nem siettek el.

Egyebkent azert nem sietik el, mert idealis esetben sok jelentkezo van, es ha van koztuk jobbnak tuno, akkor ido mig eldonti, hogy atmenjen-e a jelenlegi munkahelyerol (ha van). Ez mind ido, es egymas utan kell, hogy felhivjak oket a felvetelieredmenyek altal felallitott sorrendben. Aztan ha a berigeny nagyobb, mint amit szantak a poziciora, akkor lehet, hogy szabalyt is kell modositani, jovahagyatni a vezetessel, meg hasonlok.

Nyilvan nem minden munkakorben, de pl. Tesco arufeltolto eseten gyorsabban is megy a dolog.

2016. júl. 22. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!