Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egyes nagy multik már tényleg...

Egyes nagy multik már tényleg nehezen találnak árufeltöltőket és miért?

Figyelt kérdés
Egy budapestiben dolgozom, és engem 5 perc alatt felvettek, sokan mennek el sok év munka után is, már az ott dolgozók családtagjaira és diákokra hajtanak.

2016. júl. 20. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem egyes, hanem szinte mindegyik.

Az ok elég egyszerű:

Nem túl erős a pénz, de cserébe hajtós a munka.

Rengeteg melós elmegy inkább nyugatra. A meló ott is xar de sokkal jobb a pénz.

Mások inkább 47e-ért közmunkáznak és lógatják a zacseszt, mint, hogy 80-90e-ért keményen dolgozzanak heti 40 órát.

Nem véletlen, hogy az összes kiskereskedő multi vadul béremelésbe kezdett idén.

2016. júl. 20. 21:27
 2/13 A kérdező kommentje:
Már bocs, de én is azt hittem, hogy tök nehéz, unalmas, monoton lesz ez a munka, de szerintem egyáltalán nem az! Elképesztően könnyű, és repül közben az idő. Kiviszel egy raklapot, és eltelik egy óra... Egyáltalán nem nehéz munka. Csak pakolgatni kell.
2016. júl. 20. 21:37
 3/13 anonim ***** válasza:
egy ideig elmegy, de erre azért elég rizikós családot és jövőt alapozni.
2016. júl. 20. 21:56
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

Az ok baromira egyszerű, egyrészt abból a mocskos minimálbérből aki nem pesti, az nem is tud még lakhatást se fizetni. Aki pesti az meg nem tud jövőt alapozni belőle, és egy éjszaka ha kicsit is szórakozni akar valahol a belvárosban, fél havi fizetése bánja.

Na ezért.

2016. júl. 21. 00:20
 5/13 anonim ***** válasza:
kérdező! én épp most gondolkodom, hogy "belevágjak" :D:D nappal dolgozol vagy éjjel? én pl jobban örülnék olyan időszaknak mikor nincsenek vevők... illetve 90 netto?
2016. júl. 21. 02:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy kicsit rahuzol, vagy ejjel dolgozol, akkor van plusz jovdelmed. Ezen felul, ha belegondolsz, akkor a feletteseid is jo neven veszik, ha olyan idoszakokat vallalsz be, amit masok nem, hajlasz a cserere is, stb. Miertt? Mert ha eloleptetesrol es jutalomrol van szo, akkor mindig ezek az emberek kerulnek elo. Ha valaki lustalkodik, akkor azt miert jutalmazzak? Valamit valamiert.

Ezen kivul olyan ceget kell valasztani, akinel nem csak a kezedbe kapott penz szamit, hanem gondol masra is. Pl. Cafeteria -ez is szamit, mert ebbol vehetsz gyogyszert, bicajt, ebedelhetsz es nyaralhatsz. Nem kell kulon fizetned a beredbol erte. Ja, es ha fontos az ejszakai szorakozas, a legtobb helyen a szep kartyat elfogadjak, amibol a vacsoradat, italodat is ki tudod fizetni, nem kell hozza keszpenz. Van, aki ad kedvezmenyes telefon elofizetest, vagy a sajat aruhazaban kedvezmenyes vasarlasi lehetoseget.

2016. júl. 21. 11:03
 7/13 A kérdező kommentje:
5-ös, kb. 100-at keresek, Tescónál 90, de pár hónap után több lesz a cafeteriával, Lidl-be, Aldiba ha jól tudom a legtöbb, bár ott lehet, mást is kell csinálni
2016. júl. 21. 16:25
 8/13 anonim ***** válasza:
28%
köszi szépen! ilyen állásnál érdemes tagadni ha van felsőfokú végzettség? ( plusz pénzt nem várok el érte ) illetve mi a véleményed az árellenőri állásról? az mennyire nehéz/izgalmas?
2016. júl. 21. 21:41
 9/13 A kérdező kommentje:
Gondolom, érdemes tagadni. Nem tudom, milyen az árellenőri állás, azt se tudtam, hogy van ilyen.
2016. júl. 22. 17:37
 10/13 anonim ***** válasza:

Az árellenőri állás azért annyira nem unalmas.

Műszakkezdéskor lejönnek az árváltozások, megkeresed a termékeket és kicseréled a polccímkéket. Akcióváltáskor kicsit húzós a dolog.

2016. júl. 22. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!