Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kis városokban hogyan találnak...

Kis városokban hogyan találnak munkát az emberek?

Figyelt kérdés
Munkaügyi központ nem tud munkát, helyi újságban nincs semmi csak 60km-el arrébb lévő gyári munka 3 műszakban, ismerősök nem tudnak munkát. Haveri körben aki dolgozik az szinte mint úgy kapott állást hogy ismerőse ajánlotta be, vagy az ő helyére vették fel. Termelés nem nagyon van, csak 1-2 mezőgazdasági cég.
2015. dec. 27. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy irtad van munka csak kicsit utazni kell, meg lehet közmunkázni, vállalkozni pl én is egy online bizniszből éltem 10 évig.
2015. dec. 27. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Sehogy, ezért költöznek el az emberek.
2015. dec. 27. 08:54
 3/6 A kérdező kommentje:
Kicsit utazni kell, csináltam, napi 2x60km utazás 8 óra szpásért 3 műszakban egy gyárban. Nagy élet. :D
2015. dec. 27. 09:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én másik kisvárosban találtam, ismerős beajánlott, megfeleltem a felvételin.

Addig jobb híján önkéntesként dolgoztam, hátha felvesznek - dehogy vettek, azóta is önkénteseket dolgoztatnak abban a munkakörben, nekik megéri, frissdiplomás munkanélküli aki oda akar bejutni meg mindig akad...

Nekem is sok ismerősöm ingázik vagy elköltözött mint én, ismerős ajánlotta be valahová vagy az ismerősének dolgozik, utcáról kevesen kerültek be, de ők se feltétlenül olyanra, amire akartak - barátnőm 2 diplomával titkárnő volt minimálbérért, ki is ment külföldre.

2015. dec. 27. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:

-ismerős útján

-elköltöznek Bpre vagy külfödre

-közmunkáznak

Nálunk ez van egy 10ezres kisvárosban.

Gyárak,cégek szinte semmi...boltok naponta zárnak be.

2015. dec. 30. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Még mindig jobb mint otthon ülni és várni hogy orbán viktor bekopog ás ajánl egy államtitkári állást havi 3 millióért. Meg a másik dolog hogy nem a sötét középkorban vagyunk, mindenki oda megy ahova akar. Lehet menni pestre külföldre bárhova, nem röghöz kötött jobbágyok vagyunk.

2015. dec. 30. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!