Kis városokban hogyan találnak munkát az emberek?

Én másik kisvárosban találtam, ismerős beajánlott, megfeleltem a felvételin.
Addig jobb híján önkéntesként dolgoztam, hátha felvesznek - dehogy vettek, azóta is önkénteseket dolgoztatnak abban a munkakörben, nekik megéri, frissdiplomás munkanélküli aki oda akar bejutni meg mindig akad...
Nekem is sok ismerősöm ingázik vagy elköltözött mint én, ismerős ajánlotta be valahová vagy az ismerősének dolgozik, utcáról kevesen kerültek be, de ők se feltétlenül olyanra, amire akartak - barátnőm 2 diplomával titkárnő volt minimálbérért, ki is ment külföldre.

-ismerős útján
-elköltöznek Bpre vagy külfödre
-közmunkáznak
Nálunk ez van egy 10ezres kisvárosban.
Gyárak,cégek szinte semmi...boltok naponta zárnak be.

Még mindig jobb mint otthon ülni és várni hogy orbán viktor bekopog ás ajánl egy államtitkári állást havi 3 millióért. Meg a másik dolog hogy nem a sötét középkorban vagyunk, mindenki oda megy ahova akar. Lehet menni pestre külföldre bárhova, nem röghöz kötött jobbágyok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!