Milyen arcot fognak vágni, amikor kikerülnek a "suliból" és diplomásként el kell fogadniuk közmunkát és nettó 69 ezret amíg nem találnak 5 év múlva munkát kb.120 ezres fizetéssel?
Azt hiszem még egy év volt a diplomámig, az elsőig, mikor már nettó 500ezret kerestem egyetem mellett. Jó, nem jártam be minden órára ez való igaz. Nem is ma volt...
De bizonyára te saját tapasztalatból beszélsz. Neked csak közmunka jutott diploma után?
"Én 8 ált végzettségű vagyok"
Látszik a kérdésedből...
"okukat nem vesznek fel sehova mert a diploma után külön kell fizetni a munkaadónak,"
Mivan? Miért kéne? Nem kell...
"bárki nemdiplomás is elvégzi a munkát"
Kíváncsian nézném, ahogy beültetnek egy "nem diplomásat" a helyemre elvégezni a munkámat :)
#5: "átlagosan 235 ezer forint nettót tartanak elfogadhatónak, de 375 ezernek örülnének."
Örülnének neki, nem számítanak rá.
A 235ezret meg lehet, hogy kicsit túltolták, de a kezdőfizetés egyébként is leginkább szakmától függ, van, aki ennek csak a felét kapja, van aki meg többet is.
Szerintem néhány évvel ezelőtt pont ugyanennyire voltak tájékozatlanok a középiskolások, nem kell kétségbe esni.
20.31
annyi butaságot írsz öt sorban, hogy inkább feladom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!