Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg vagy elégedve a fizetéseddel?

Meg vagy elégedve a fizetéseddel?

Figyelt kérdés
Tedd a szívedre a kezed! A képesítéseddel, szorgalmaddal, teljesítményeddel arányos a fizetésed? A munkaerőpiachoz képest helytálló? Ha nem indiszkrét a kérdés az fizetésed is leírhatod.
2010. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Én vegyész diplomával, pluszz laborosi papirral, plussz egészségügyis végzettségel is egyí klinikán 20 éves munkaviszonnyal netto 110 ezret keresek, hát ez van, remélem változik valami az egészségügyben .
2010. ápr. 14. 21:11
 32/40 anonim ***** válasza:
95%

Offolhatok? Ez a kétkezi munkás dolog se igaz mindenkire, apám vizes, szarrá keresNÉ magát, ha megkapná végre a fizetését... 6kilóval lóg neki a főnöke, anyám szegény sose tudja, hogy ha apám kap fizut, azt egy hónapra vagy fél évre kell beosztania? Éljenek az építőiparos körbetartozások...

A maszek marinéninekcsöpögacsap szerelőkkel meg tele van a piac.

Mellesleg nőknek milyen kétkezi melót ajánlasz?

Szomorú a helyzet itthon, én azt veszem észre, mindegy hogy nő vagy ffi, szakmunkás vagy diplomás, fiatal vagy öreg, mindenkinek dögnehéz a munka és kevés a lóvé. Ez van :(

2010. ápr. 14. 21:12
 33/40 anonim válasza:
71%

Meg vagyok elégedve a fizetésemmel.

Elég sokat viszek haza, van szabadidőm, most már szinte csak akkor dolgozok amikor akarok.

De kedves emberek ez nem mindig volt így. De azt mondtam nem fogok örök életemben panaszkodni. Építettem egy kis vállalkozást, ami mára már nem is olyan kicsi.

2010. ápr. 14. 21:12
 34/40 anonim ***** válasza:
59%

Nem vagyok elégedett, de nem panaszkodom. Azt ami van osztjuk be és próbálunk tenni,hogy több legyen. Amivel nem vagyok elégedett olyan a munkám,hogy amíg GYES-n vagyok nem tudok mást tenni mint munkát keresek és élek olyan lehetőségekkel amelyek ismertté tesznek. De sajnos ezek jó rész ingyen munkák. már 6 éve csinálom. Elégedetlen vagyok azzal a tényállással,hogy ha a végzettségemnek megfelelően kórházban dolgozom alul fizetett közalkalmazott vagyok szerződéssel kitéve annak,hogy bármikor munkanélküli lehetek. Elégedetlen vagyok azzal,hogy mióta munkahelyem van a bérem nem emelkedik, hiába az átsorolások az abból adódó emelést viszi az adó és ne mondja nekem senki,hogy nettó 300-400 Ft fizetés emelkedés.

Ha pedig nem kórházban dolgozom a végzettségem a munkám annyira sem becsülik az emberek,hogy fizessenek érte. Pedig annyit és mint egy orvostanácsa az enyém is.

Sokat kéne változtatni a szakmám társadalmi elismerésén. Az,hogy engem ismernek és hívnak nem sok a megélhetésünkhöz. Szívemre teszem a kezem és amióta nincs munkám,mert kisgyerekeket nevelek itthon, amit én hoztam a házhoz nincs több mint évi 23 ezer.Szóval nagy gondok vannak itt a társadalmak megbecsüléssel. Sem a bérek nincsenek arányba semmivel sem az elismerések.

2010. ápr. 14. 21:16
 35/40 anonim ***** válasza:

a párom szakmunkás, 8 éves gyakorlattal , rengeteg kiegészítő végzettséggel. a volt munkaadója 7000euróval tartozik neki. Sosem látjuk már azt a pénzt...

Itthon nettó 90-et kereshetne a szakmájában. Most folyamatos műszakban nettó 120. Emellé még van egy másodállása, tehát napi 20 órákat dolgozik, gyakorlatilag a semmiért, mert a hitelező bank elviszi. az a fél év kifizetetlenség tönkretette az életünket, de próbálunk belőle kilábalni. Hát ez van. Én meg hiába beszélek két nyelven, plusz közgáz és vendéglátás... Rám úgy néz ki nincs szükség itt. Forduljak fel.

2010. ápr. 14. 22:12
 36/40 anonim ***** válasza:

én sem vagyok elégedett...a semmivel nem lehetek az. Pályakezdő vagyok, nekem is diplomám van, beszélek nyelveket, és egyszerűen nem találok munkát.. 1.-kisvárosban élek, ahol eleve alig van munka, munkanélküli meg annál több, így aztán egy-egy meghirdetett állásra jut több tíz-több száz jelentkező. Pénzem nincs máshova költözni, vagy esetleg külföldre menni, és nem is lesz addig míg itthon nem kapok melot.

2.- Komolyabb munka ritka errefelé mint a fehér holló, de ha mégis ráakadok egyre, oda nem kellek, mert pályakezdőként nincs tapasztalatom. "Egyszerűbb" munkáknál meg túlképzettnek titulálnak, vagy szakképzettet keresnek, pedig tényleg csinálnék én bármit, annyiért amennyit tudnak fizetni, nem nyávognék, csak érezzem már hogy haladok valamerre.

3.- Se kocsim, se jogsim, és ahogy észrevettem ez már sok helyen úgymond követelmény, legalább a jogsi. Szeretnék is jogsit szerezni, de pénz nélkül ez sem megy.

És be is zárult a kör... Akinek alapból nincs pénze, annak rohadt nehéz. Egy hülye csapdában érzem magam.

2010. ápr. 15. 13:13
 37/40 anonim ***** válasza:
39%
én diplomás munkanélküliként nem kapok diplomához járó segélyt (28.000)éljek meg...
2010. ápr. 15. 13:51
 38/40 anonim válasza:
főiskolával, kubikus munka .. nincs lehetőségem... minimálbér
2010. nov. 17. 15:42
 39/40 anonim ***** válasza:

ne értse senki félre amit mondok.

egyelőre hallgató vagyok, nem dolgozok. de ha keveset keresnék, én inkább hallgatnék róla, mintsem tudassam milyen rosszul élek. nem tudom, miért szeret mindenki panaszkodni.

valószínűleg a sportnak köszönhető ez a hozzáállás. ott nincs olyan, hogy arról beszélgetünk, milyen ügyetlen vagyok, nem bírok pontosan passzolni elfáradok stb. pont fordítva, mindenki magát hiszi a legjobbnak, én jól adtam te basztad el hogy rosszkor indítottál, én legalább lőttem két gólt ne gyere azzal hogy eladtam a labdát hátul és társai. tehát egy adag hiúság és makacsság ragadt ott rám.

ha valaki nem vitte semmire, arról miért nem jobb hallgatni?

az orvosokra ez nem vonatkozik, mert az ő munkájuk és tudásuk értéke nincs összhangban a fizetésükkel. mondjuk ők nem is a pénz miatt mennek orvosnak, az is biztos.

2011. máj. 7. 23:40
 40/40 anonim ***** válasza:

azért hangoztatja, ha vki nem vitte semmire, mert az a rendszer ellen ágál, saját magát felhozva példának

pl én protekció híján nem tudok dolgozni (számomra)normális helyeken és ezerszer értetlenebbek, rugalmatlanak, lassú reagálásúak ülnek azokon a helyeken ahol nekem kellene csupán mert ay ismerőse betette.

2011. máj. 16. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!