Meg vagy elégedve a fizetéseddel?
Én Gyed-en vagyok, a férjem tűzoltó havi 100-110 e ft-ért...szerinted?!
És ez csak rosszabb lesz...
lehetek kivétel? Én elégedett vagyok a fizetésemmel.
Főiskola után elmentem egy céghez dolgozni. Diplomával betettek a legnagyobb taplók közé, mondták, hogy meg kell tanulnom a szakma csínját-bínját, nehogy később hasba akasszanak. Az mondták 3 év. Közben 1 évre elmentem nyelvet tanulni babysitternek. Fiú vagyok de nem homokos!
Tanultam nyelvet, vissza a bunkók közé. aztán mondták, már vége, (tényleg nagyjából 3 év) mehetek az a központba. ott is végigjárni az összes állomást, helyet, tudjam ki mit csinál...
12 éve vagyok a cégnél, azt hiszem egész jól kiismerem már magam a szakmában. Ennek megfelelően ma már jól keresek, persze ha pár km-el odébb nézek Ausztriába, ott az én pénzemnek a dupláját keresik.
Mindig lehet zöldebb füvet találni, de ha belegondolok, hogy Afrikában meg éhen halnak befogom a számat.
Szóval szerintem alázat, alázat és kitartás és még biztos pár dolog ami nélkülözhetetlen.
80000 Ft a gyedem a fizetésem sem volt sokkal több.
És hihetetlen , de én elégedett vagyok vele. Ehhez hozzátartozik,hogy van 2 tehermentes ingatlanunk és nincs hitelünk.
Régen sokat voltam munkanélküli és az sokkal rosszabb volt. Tudok különbséget tenni a két életkörülmény között. Akkor a semmit és a 23000 Ftos gyest meg a szociális támogatásokat és a CSP-t kellett beosztani.
Igen megvagyok elégedve, csak az idegesít,hogy megyek az irodámba és azt láttom,hogy a nő aki többet keres nállam (diplomája nincs teszem hozzá),de a dekoltás az nagy és a nagy felfújt cicik megvannak,miniszoknya és tessék!
Szóval ez elég lealacsonyitó dolog szerintem!
De sajnos elég stresszes tudok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!