Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg vagy elégedve a fizetéseddel?

Meg vagy elégedve a fizetéseddel?

Figyelt kérdés
Tedd a szívedre a kezed! A képesítéseddel, szorgalmaddal, teljesítményeddel arányos a fizetésed? A munkaerőpiachoz képest helytálló? Ha nem indiszkrét a kérdés az fizetésed is leírhatod.
2010. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
89%
Viszonylag jól keresek, jó a munkám is, bár igaz hogy néha idegtépő, de azért alapvetően nem panaszkodom. Ezelőtt csak rosszabb munkáim voltak rosszabb pénzért.
2010. ápr. 14. 20:40
 12/40 A kérdező kommentje:
Örömmel látom, hogy vannak elégedettek is! :) Aki meg nem az lát reális kiutat?
2010. ápr. 14. 20:42
 13/40 anonim válasza:
90%

Én Gyed-en vagyok, a férjem tűzoltó havi 100-110 e ft-ért...szerinted?!

És ez csak rosszabb lesz...

2010. ápr. 14. 20:44
 14/40 anonim válasza:
100%

lehetek kivétel? Én elégedett vagyok a fizetésemmel.

Főiskola után elmentem egy céghez dolgozni. Diplomával betettek a legnagyobb taplók közé, mondták, hogy meg kell tanulnom a szakma csínját-bínját, nehogy később hasba akasszanak. Az mondták 3 év. Közben 1 évre elmentem nyelvet tanulni babysitternek. Fiú vagyok de nem homokos!

Tanultam nyelvet, vissza a bunkók közé. aztán mondták, már vége, (tényleg nagyjából 3 év) mehetek az a központba. ott is végigjárni az összes állomást, helyet, tudjam ki mit csinál...

12 éve vagyok a cégnél, azt hiszem egész jól kiismerem már magam a szakmában. Ennek megfelelően ma már jól keresek, persze ha pár km-el odébb nézek Ausztriába, ott az én pénzemnek a dupláját keresik.

Mindig lehet zöldebb füvet találni, de ha belegondolok, hogy Afrikában meg éhen halnak befogom a számat.

Szóval szerintem alázat, alázat és kitartás és még biztos pár dolog ami nélkülözhetetlen.

2010. ápr. 14. 20:45
 15/40 anonim ***** válasza:
90%

80000 Ft a gyedem a fizetésem sem volt sokkal több.

És hihetetlen , de én elégedett vagyok vele. Ehhez hozzátartozik,hogy van 2 tehermentes ingatlanunk és nincs hitelünk.

Régen sokat voltam munkanélküli és az sokkal rosszabb volt. Tudok különbséget tenni a két életkörülmény között. Akkor a semmit és a 23000 Ftos gyest meg a szociális támogatásokat és a CSP-t kellett beosztani.

2010. ápr. 14. 20:45
 16/40 anonim ***** válasza:
90%
Nem vagyok elégedett a pedagógusként kapott 84 ezer nettóval! (ha nem lennék osztályfőnök 76 ezer lenne!!!!!)
2010. ápr. 14. 20:46
 17/40 A kérdező kommentje:
Miben látjátok a megoldást?
 18/40 anonim ***** válasza:
90%
Ja a férjem buszsofőr, netto 100.000-110.000 Ft-t keres.
 19/40 anonim ***** válasza:
100%

Igen megvagyok elégedve, csak az idegesít,hogy megyek az irodámba és azt láttom,hogy a nő aki többet keres nállam (diplomája nincs teszem hozzá),de a dekoltás az nagy és a nagy felfújt cicik megvannak,miniszoknya és tessék!

Szóval ez elég lealacsonyitó dolog szerintem!

De sajnos elég stresszes tudok lenni.

20/40 anonim ***** válasza:
100%
Én a problámat abban láttom,hogy gyakran nem azt nézzik,hogy kinek mi a tudása,tapasztalata hanem azt,hogy esetleg,hogy nézz ki és mit képes megtenni,gondolom értitek.Elég elszomoritónak tartom.
2010. ápr. 14. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!