Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van itt olyan aki megvan...

Van itt olyan aki megvan elégedve a fizetésével amit Magyarországon keres?

Figyelt kérdés
Sokan panaszkodnak hogy kevés a fizetésük, aki 120.000-et visz haza havonta az nagyon keveselli, pedig jóval több a minimálbérnél. A vállalkozók is mindig sírnak hogy milyen rosszul megy stb, és pont az sír akinek van új kocsija, házat újított, megvan mindene.
2009. dec. 23. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nem sírok. Ha van elegendő megrendelés, simán elég az a pénz amit keresek.

Mindezt persze legálisan.

2009. dec. 23. 07:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nettó 85000 keresek. Nem sok, de a megélhetésre a férjem fizetésével együtt elég. Azért lehetne több is, de mindig eszembe jut, hogy másoknak még ennyi sincs.
2009. dec. 23. 08:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem panaszkodom, nettó 115e-t kapok, plusz juttatás. Ez egy diploma nélküli gyakornoknak nem rossz fizetés. (informatikus, legnagyobb multi cég Mo-n)
2009. dec. 23. 09:30
 4/10 anonim válasza:
65%
Ha a vállalkozó tisztességes, akkor okkal sír, apukám világ életében az volt, de mára feladta, mert egyszerűen lehetetlen, két kezi munkások nem mennek el minimálbérért dolgozni, egyébként sajnos megtehetik, mert akkor ki csinálja meg? Többet kapnak, mint egy diplomás, mert neki diplomásra nem volt szüksége, családi vállalkozás volt, kb 1milliót keresett havonta, abból adók, meg kifizetés stb, a végén 200 ezer körül maradt, nem mondom, hogy kevés, de ahhoz képest, hogy vállalkozó, és minden teher rajta van, meg ha nincs megrendelés akkor így járt, ahhoz képest kevés szerintem. Ja és ő a sok tisztességtelen vállalkozó miatt szállt ki + már 200 se maradt az utolsó évben, folyton feljelentgették, mindig kiderült, hogy kamu, de addig ugye nehézkes volt a munka egyebek, + sokan nem jelentik be a dolgozóikat, sőt még ők maguk sincsenek bejelentve, feketén dolgoznak, hát egészségükre, de aztán majd ha orvoshoz kell menni, tb, nyugdíj ez az amaz, nem tudom, hogy mi lesz.
2009. dec. 23. 13:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Valamelyik előzőnek: Melyik a "legnagyobb multi cég" Magyarországon?

Én most végeztem az egyetemen, a kezdő fizetésem 240-260 nettó havonta, attól függően, hogy a cafetériát beleszámoljuk-e. Nagyjából elégedett vagyok vele.

2009. dec. 23. 18:03
 6/10 anonim válasza:
100%
18:03: Megkérdezhetem, hogy te hol végeztél és mit? Köszönöm
2009. dec. 23. 18:26
 7/10 A kérdező kommentje:

240-260-al nem is panaszkodhatsz.

Én 12-t kapok ösztöndíjként mert még tanuló vagyok.

2009. dec. 24. 05:15
 8/10 anonim ***** válasza:
49%

Egy nagy multi céghez vettek föl, ott vagyok programozó.

Azért nem vagyok teljesen elégedett ennyivel, mert lehetne több is (elbasztam a béralkut :S).

2009. dec. 24. 18:06
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Amúgy hallgató koromban 45 ezer körül volt az ösztöndíjam. :D
2009. dec. 24. 18:08
 10/10 anonim válasza:
49%
Előző: nekem is, nem egy helyre jártunk?:P
2009. dec. 25. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!