Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Meg vagy elégedve a fizetéseddel?

Meg vagy elégedve a fizetéseddel?

Figyelt kérdés
Tedd a szívedre a kezed! A képesítéseddel, szorgalmaddal, teljesítményeddel arányos a fizetésed? A munkaerőpiachoz képest helytálló? Ha nem indiszkrét a kérdés az fizetésed is leírhatod.
2010. ápr. 14. 20:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
84%
Én a gyeses, vállalkozós vagyok, és most teszek érte, hogy jobb legyen. Valamit valamiért, belevágok, és mindent megteszek, hogy sikerüljön. Nem ebből leszek milliomos, de nem a férjem keresétéből kell élnünk, ami megjegyzem nem kevés.Közel van a 300.000-hez.Ezért is tudok belevágni.
2010. ápr. 14. 20:49
 22/40 A kérdező kommentje:
Tetszenek a 20:45-ösök! :)
2010. ápr. 14. 20:50
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én meg vagyok elégedve a fizetésemmel, pedig a kollektív szerződés szerint többet is kaphatnék egy kicsivel az én munkakörömben. De a béren kívüli juttatások nagyon jók, így tulajdonképpen, ha azokat is beleszámolom, a bruttó pénzemet majdnem hazaviszem. Ja és sima érettségivel vettek fel. Azóta lediplomáztam, de nem megyek a szakmába, mert éhen halnék. És ha van az embernek ambíciója, nyitva van az út felfelé. Gyes után majd visszavesznek, mert most azon vagyok. Ez is nagy szó manapság. 27/N
2010. ápr. 14. 20:51
 24/40 A kérdező kommentje:
Aki nagyon nincs megelégedve, próbált már mást, máshol?
2010. ápr. 14. 20:52
 25/40 anonim válasza:
89%
A semmivel nem lehetek elégedett, ....de már ne is érdekel. Hajléktalan nem leszek, úgyhogy valaki lőjön tarkón. Szívességet tenne vele.
2010. ápr. 14. 20:57
 26/40 anonim ***** válasza:
90%
Én is a sulis ösztöndijjal!
2010. ápr. 14. 21:00
 27/40 anonim ***** válasza:
94%

utolsó detto... folyékony némettel, angollal, közgáz és vendéglátói gyakorlattal mégcsak lehetőségem sincs munkát találni!!! Ahova jelentkezem, mind átcseszés, legyél vállalkozó, közben full time jobnak hirdeti magát... elegem van ebből az egészből! Mennék nyugatra, de ahhoz meg tőke kell, vagy arbeitsbewilligung, amit meg nem adnak meg!

úgyhogy ezzel aztán tényleg nem lehetek megelégedve...

2010. ápr. 14. 21:01
 28/40 anonim ***** válasza:
84%
Én azt hiszem igen, elégedett vagyok. Sokat tanultam, de a három gyerek mellől, pályakezdő diplomásként mentem vissza dolgozni pár hónapja, egy kisvárosban élek, napi 8h munkával kapok 150 nettót. A férjem középfokú végzettséggel kap 220 körül, szintén 8 órás munkával. Azt gondolom, ne igazán panaszkodjak, bár nyilván lehetne jobb is.
2010. ápr. 14. 21:03
 29/40 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigieknek, akik megosztották velem a történetüket.
2010. ápr. 14. 21:03
 30/40 anonim ***** válasza:
59%

És akkor itt megint fel lehetne tenni a kérdést, miért akartatok diplomát, mikor egy szakmával már rég elhelyezkedhettetek volna és szarrá kerestétek volna magatokat.

Persze a kezetek kissé koszosabb lesz és melós ruhában kell dolgozni, nem öltönyben, de nem kevés pénzt keresnek.

Szomszéd víz-, gáz- központi fűtés szerelő és 2 autó van a családban:-))

2010. ápr. 14. 21:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!