Tedd a szívedre a kezed! A képesítéseddel, szorgalmaddal, teljesítményeddel arányos a fizetésed? A munkaerőpiachoz képest helytálló? Ha nem indiszkrét a kérdés az fizetésed is leírhatod.
Nem, megalázóan alacsony, de én vagyok a hülye, hogy itthon maradtam.
Kezdő orvos.
2010. ápr. 14. 20:25
2/40 anonim válasza:
nem vagyok megelégedve!!! és semmi arány nincs egy fizetés és egy büntetés között. Gyorhajtásért 30 helyett 5-el mentem és 45.000Ft hát ezért egy hétig dolgozok.
2010. ápr. 14. 20:26
3/40 anonim válasza:
55-el *
2010. ápr. 14. 20:26
4/40 anonim válasza:
Tudom, nem fizetés de az én a sulis ösztöndíjjal nem vagyok kibékülve.
Egyre jobb az átlagom, és egyre kevesebb az ösztöndíj.
Régen még 30.000 körül volt per hó, mostmár 20 is alig jön ki.
Abból pedig még egy albérletet sem lehet kivenni, csak ha dolgozik mellette az ember.
Jobban megéri dolgozni ilyen szempontból, mint tanulni.
Úgyhogy én ezt nem érzem kifejezetten igazságosnak.
2010. ápr. 14. 20:33
5/40 anonim válasza:
Szerintem nem lesz olyan,aki azt mondja,hogy meg van elégedve.Itt tisztességes munkával,diplomával nem lehet keresni-legalább is fiatalon nem.Unom már azt,ami ebben az országban megy: csak akkor van pénzed ha 1.ellopod 2.anyuci apuci betesz egy érettségivel a legjobb helyre-mert megteheti...
2010. ápr. 14. 20:34
6/40 anonim válasza:
145 E-t keresek, pénzügyi asszisztensként egy alföldi kisvárosban. Nincs még diplomám. Kényelmes munkahely,rugalmas munkaidő. Ennek az az ára, hogy el kell viselnem, a világ legaljadékabb ,legszemetett főnökét. DE hát fölteszem a pókerpofát egyik fülemen be a másikon ki. Mindent összevetve ez egy jó fizetés.
2010. ápr. 14. 20:36
7/40 anonim válasza:
Én gyesen vagyok 28.000 ft-ért.Most kezdek bele egy vállalkozásba, remélem sikerrel.Nevetséges pénzekből kell megélnie embereknek.
2010. ápr. 14. 20:37
8/40 anonim válasza:
Jól kersek. A fizetéss összegével megvagyok elégedve, már amennyire! Riktán kapom, van olyan hónap hogy nem is kapom meg. De nagy szerencsém van, hogy a férjem nagyon jól kersek, és ő folyamatosan kap fizetést! Ha férjem nem lenne, már én sem!!
2010. ápr. 14. 20:39
9/40 A kérdező kommentje:
Igazából azért tettem fel ezt a kérdést, mert a környezetemben igen sok olyan ember van, aki folyton sír a pénz miatt, de semmilyen szinten nem tesz/tett ellene és el sem ismeri, hogy ő is tehet valamennyire róla, hogy éppen most hol tart.
2010. ápr. 14. 20:39
10/40 anonim válasza:
Van egy magyartanári, egy gyógypedagógus és egy kommunikációs diplomám.
És 80000 forintot keresek havonta, ha nincs túlóra, ha helyettesítek, akkor az óránként 200 forintot jelent.
De persze ha valami történne egy gyerekkel az órán, akkor mehetnék a ................
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!