Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hatraltatna-e engem a tetovala...

Hatraltatna-e engem a tetovalas az almaim megvalositasaban?

Figyelt kérdés

Nagy vagyam, hogy legyene mind ket karomon egeszkaros, szines tetovalasok es ha betoltom a 18-at megis szeretnem csinaltatni DE mindekozben sebesz/toxikologus karierre keszulok. A ketto egyutt nem tud megferni? Valamelyikrol le kene igy mondanom?

16/L

2016. jún. 25. 00:04
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"Vért sem engednek adni"

Ez nem igaz, tetoválásnál 6 hónapot kell csak várni:

[link]

2016. jún. 25. 22:31
 22/22 anonim ***** válasza:

"fullosan televart volt kolléga most vált munkahelyet, egy interjúja volt, oda se ő jelentkezett, hanem hívták...szóval egyáltalán nem érzem reménytelennek a helyzetet magyar munkaerőpiacon se tetoválva"

Én is mérnök vagyok, és nálunk is sok a tetoválás. De ugye egyrészt nem pályakezdők vagyunk, másrészt mérnökhiány is van.

Ellenben ismerős lányról (közgazdász) egy csapatépítő strandoláson kiderült, hogy a háta tele van varrva (gyönyörű színes tetkója van, de a standard üzleti öltözékben egy vonal sem látszott. A főnöke egyértelmű megjegyzést tett rá a kollégáknak, onnantól pokol volt az élete, a végén le kellett lépnie.

Szóval a magam részéről amondó vagyok, hogy tetkót akkor csináltass, amikor letettél valamit az asztalra, és ahogy Te mondod, már hívnak, nem te keresel... Én már nem tartok attól, hogy ha kapok egy főnököt akit zavar a tetkó, akkor nem találok hasonlóan jól fizető munkát 5 perc alatt, de azért én is voltam pályakezdő...

2016. jún. 25. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!