Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hatraltatna-e engem a tetovala...

Hatraltatna-e engem a tetovalas az almaim megvalositasaban?

Figyelt kérdés

Nagy vagyam, hogy legyene mind ket karomon egeszkaros, szines tetovalasok es ha betoltom a 18-at megis szeretnem csinaltatni DE mindekozben sebesz/toxikologus karierre keszulok. A ketto egyutt nem tud megferni? Valamelyikrol le kene igy mondanom?

16/L

2016. jún. 25. 00:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
majd térjünk vissza rá 18 éves korodban, addig kb 999x fog megváltozni, hogy mi is akarsz lenni, meg varratsz e magadra vagy sem. Lehet, hogy egyből elmegy tőle a kedved, ha megtudod menny egy egész karos tetoválás ára.. ja és ezt nem anyuci meg apuci fogja fizetni.. + ott lesznek akkor még a tanulási költségek is.
2016. jún. 25. 11:12
 12/22 anonim ***** válasza:
23%

Egyébként most sebész/toxikológusnál a / jel az VAGY vagy ÉS kapcsolatot jelent...

Csak mert 7 évesen én sebész/régész/újságíró akartam lenni, és ott ÉS kapcsolat volt, de később kinőttem :P

2016. jún. 25. 11:26
 13/22 anonim ***** válasza:
51%
Sorry nem olvastam el a cikket, csak rákerestem, hogy tettoed doctor, van több találat is. Bár nőről valóban nem látok.
2016. jún. 25. 11:43
 14/22 A kérdező kommentje:

Kerek mindenkit, hogy ne kontarkodjon bele abba, hogy en mi leszek es mi nem. Vegso soron rajtam mulik a dolog. Messzirol jott ember pedig azt mond amit akar, ezt csak megjegyeznem par valaszolo szamara.

Es kikerem magamnak, anyam nem bufesno v ilyesmi, es egy sebeszholgyet be is mutatott nekem. (Bar kitudja, lehet titkon ferfi volt?)

2016. jún. 25. 20:27
 15/22 A kérdező kommentje:
Meg a masik, itt kozuletek ki ismer engem ugy istenigazan hogy legyen joga es alapja annak hogy megjosolja, en tuti nem leszek/nem akarok majd orvosira menni? Egyedul en tudom, miket szeretek csinalni, mi erdekel, es milyen ember is vagyok, ti csak a korombol es par szobol tudtok (hamis dolgokat) kovetkeztetni rolam
2016. jún. 25. 20:30
 16/22 anonim ***** válasza:
Külföldön örülnek, ha orvosként oda mész dolgozni. Európa nagy részén orvoshiány van, nyugaton meg nem gond a tetkó
2016. jún. 25. 20:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy nem gond, leginkább azért, mert ott sem jellemző az orvosok, különösen az orvosnők körében.:-) Orvoshiány pedig itthon is van.

Egyébként drága kérdező, senki nem akarja neked megmondani, mi légy, mindössze arra hívtuk fel a figyelmedet, hogy fölösleges olyasmin aggódni, amitől még nagyon messze vagy, valamint, hogy érdemes valid információk birtokában, két lábbal a földön állva tervezni. Felháborodni nincs miért, infantilis módon észt akartál osztani, de nem jött be. Majd felnősz.:-)

2016. jún. 25. 21:19
 18/22 anonim ***** válasza:

Pontosan! :-)

Amúgy nem kerülte el a figyelmemet, csak nem akartam kötözködni, hogy nem kaptam választ a kérdésemre a kérdezőtől: vajon hányas kémiából?

De igen, annak a válaszolónak is igaza van, aki azt írta, hogy majd ha meg kell dolgoznia egy egész karos tetoválás áráért, akkor lehet, megváltozik a véleménye.

Szóval nem beleszólunk az életedbe, hanem lerángatunk a földre, a realitások talajára. Senki nem volt bunkó, nem küldtünk el melegebb éghajlatra: Te kérdeztél, mi meg elmondtuk a véleményünk (max nem tetszik)

2016. jún. 25. 21:51
 19/22 anonim ***** válasza:

"Európa nagy részén orvoshiány van2 vs. "Orvoshiány pedig itthon is van. " azt hittem Magyarország Európában van

a mérnök szakmákra is mondják, hogy a tetoválás nem jellemző....ehhez képest szerintem a kollégák 30 %-ánk van, köztük nekem is. Akinek látható helyen van, az sem takargatja, ha nem indokolja az időjárás.

külföldi kollégák, vendégek esetén is látom

ennek ellenére azt mondom, célszerűbb takarható helyre tetováltatni, ha valaki magyar munkahelyet akar, bár nekem nem volt még gondom belőle, amikor munkahelyet akartam váltani...bár én röhögve elmegyek farmerban is interjúra nő létemre és nem full profi vagyok egy nagyon keresett mérnöki ágon, hanem egy közepesen keresett szakágon vagyok átlagos...úgyhogy inkább önbizalom kérdése a dolog

fullosan televart volt kolléga most vált munkahelyet, egy interjúja volt, oda se ő jelentkezett, hanem hívták...szóval egyáltalán nem érzem reménytelennek a helyzetet magyar munkaerőpiacon se tetoválva

2016. jún. 25. 21:56
 20/22 anonim válasza:
0%
ha tetoválásod van alapból hep b-sként kezelnek. Vért sem engednek adni , nemhogy műteni (asszem 3 évig). Én is szeretnék tetoválást, 5. éves vagyok az orvosin. A combomra szeretnék, de annyit nem ér, hogy emiatt elcsússzon bármi is.
2016. jún. 25. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!