Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem létező meccsre fogadtam...

ZarakiNorbika kérdése:

Nem létező meccsre fogadtam Unibeten?! Nem kevés pénzem úszott . Valaki segítsen mitcsináljak?!

Figyelt kérdés

"MECCS ADATAI": Kosárlabda / Brazília / Paulista U22

Clube Internacional de Regatas U22 - Liga Sorocabana U22

Ez lenne a meccs amire múlt éjjel fogadtam.

A mérkőzésre a 20-25. percben fogadtam az állás 19-32 volt. @1.14 Es oddsal számomra kecsegtető volt , így hát meg is raktam nyugodt szívvel magabiztosan és lefeküdtem.

Másnap reggel láttam hogy az egyenlegem 0 Huf. Rákattintottam a mérkőzésre annyit ír hogy "vesztett" De ha rákattintok az eredményre vagy másra azt írja Hiba történt.

2016. jún. 19. 18:23
 1/2 anonim válasza:
Ezek a bunda meccsek. Hát nem nyertél, van ilyen
2016. jún. 19. 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Így jár az, aki ész nélkül csak az odds alapján fogad mindenre, hát csak gratulálni tudok. És még nagy pénzt is tettél rá, elment az eszed...?

Egyébként van az Unibeten élő chat, ahol segítséget kérhetsz. Másold be a fogadásod kódját, és kérdezd meg mi alapján bírálták el, mi lett az eredmény, forrással. A beszélgetésről természetesen csinálj képernyőmentéseket, a későbbiekben még jól jöhet, ha nem tudnának érdemben semmit mondani. Ez az egyetlen lehetőséged.

2016. jún. 19. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!