Befizettem bwinre 15 ezret, fogadtam vele párszor erre, törölték az összeget arra hivatkozva, hogy bónusz pénz volt. Ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Amikor befizettem 0Ft volt fent, illetve a befizetés után sem kaptam semmilyen bónuszt, és nem az új jogszabály miatt törölték.2014. aug. 20. 20:41
1/13 anonim válasza:
és ők mondták neked hogy valami bónusz miatt törölték?
nem gondoltam hogy ekkora csaló banda a bwin
2/13 anonim válasza:
a bónusznak feltételei vannak. általában ha adnak, akkor mondjuk 5 alkalommal fel kell tenned az összeget, ha ezután is nyersz, csak akkor veheted fel a pénzt! olvastad volna el a szabályokat. bónusz az nem ingyen pénzt jelent!
3/13 A kérdező kommentje:
De nem kaptam semmilyen bónuszt, rendes pénzt fizettem be amit töröltek
2014. aug. 20. 21:22
5/13 A kérdező kommentje:
Ez nem így működik...
2014. aug. 20. 21:29
6/13 anonim válasza:
De. :)
Nekem az önkormányzat nyelte le több mint 1.300.000 forintomat, 15.000-et te is kibírsz. ;)
7/13 A kérdező kommentje:
Hát aki hülye attól lelehet, már bocsánat...
2014. aug. 20. 22:01
8/13 anonim válasza:
én panaszt tennék a befizetés igazolásával...mindenesetre kérdéseket nem írogatnék ide róla...
9/13 anonim válasza:
Én azt leírtam társadalmi munkának, mert az lett belőle, egyébként meg fogalmad sincs hogy mi áll a háttérben, míg te csak könnyen akartál sok pénzhez jutni, és beszlopáktad, most meg itt síraz mint valami dedós akinek elvették a játékát.
10/13 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem mások mit tennének ebben az esetben, értelmes vagy az már megmutatkozik, nem csodálom, hogy simán lehúztak :D
2014. aug. 20. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!