Milyen az az eredményközpontú önéletrajz?
Állásokat keresek és egy ideális állásnál ilyet kérnek. Ez csak annyi, hogy nagyobb hangsúlyt fektetek a végzettségeimre?
Illetve még egy kérdés. Az ilyen online önéletrajz-készítők mennyire jók? Ahol csak beírom az adatokat az pedig formázottan PDF ben kiadja.
Illetve még az, hogy létezik millió és 1 féle önéletrajz. Úgy nagyjából mindegy melyik minta alapján csinálom meg?
Pl ez tetszik
[link] (közel se állok a marketinghez csak a formája tetszetős)
Illetve pályakezdőként tüntessem fel a korábbi nem szakmához fűződő diákmunkaszerű állásaimat?
Ez így kicsit fura, amikor arra kérünk valakit, hogy eredményközpontúan mutassa be magát, akkor nem pályakezdőkre szoktunk gondolni.
Bocs, akkor nem tudom, hogy ők ez alatt mit értettek :/
A profession.hu féle online szerkesztővel megcsináltam, hát szerintem egy szar. Én többre értékelném azt amelyiken látom, hogy ő gépelte és formázta. Ez a profession.hu-s mindent félkövérrel szed 200 as betűméret, ronda.
Most próbálgatom kicsit szerkeszteni. Esetleg majd valakinek a kész önéletrajzot elküldhetem, hogy átfussa, rendben van e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!