Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyári munkára önéletrajz?

Nyári munkára önéletrajz?

Figyelt kérdés

Jelentkezni szeretnék a Penny-be nyári munkára, meg is kérdeztem az üzletvezetőt, hogy hogyan tudnék jelentkezni. Mondta, hogy önéletrajzot kell írni.

15 éves vagyok, nem igazán tudom, hogy hogyan kellene kinéznie illetve milyen adatoknak kell benne szerepelnie, ezért tettem fel ezt a kérdést.

Próbáltam rákeresni a neten, de nem jártam nagy sikerrel.

Aki esetleg volt már ilyen helyzetben, az legyen szíves írja le, hogy Ő hogyan oldotta meg. Persze mindenki válaszát várom, remélve, hogy össze tudok hozni valamit.

2016. máj. 31. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Kötött formája nincs az önéletrajznak, lehetsz kreatív is. Keresőbe beírva, rengeteg képet találsz, hogy nagyjából hogy nézzen ki, a többi rád van bízva:

[link]

Legyenen benne mindenképp személyes adatok (lakcím, elérhetőség:telefon+e-mail), tanulmányaid (általános iskola + középiskola), szakmai tapasztalat (mivel valószínűleg még nincs, ezért szerintem nyugodtan beleírhatsz tevékenységeket, amiket szoktál végezni ház körül akár, bár ez lehet hülyeség, nem tudom), nyelvismeret (amiket tanulsz), hobbi/érdeklődési kör (értelemszerűen), meg hogy milyen programokhoz értesz számítógépen, van-e jogosítványod (motorra).

Igazából a leendő munkaadó szempontjából túl sok lényegi dologgal nem tudod megtölteni, de mindenki így kezdi, lesz ez még jobb is.

Vannak sablonok, amin végighaladva nem nagyon tudsz mellélőni:

[link]

[link]

Milyen munkakörbe pályázol egyébként?

2016. máj. 31. 19:24
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Egyébként árufeltöltőnek szeretnék jelentkezni.

2016. máj. 31. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem, sok szerencsét!

Ha elakadsz, írj nyugodtan.

2016. máj. 31. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem ez alapján sikerül megírnom.
2016. máj. 31. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!