Németországban szeretnék dolgozni, mennyire nagy hátrány, ha az önéletrajzomban magyar lakcím szerepel?
Figyelt kérdés
Szeretnék pár évet Németországban dolgozni mérnökként. Azonban csak akkor mennék ki, ha találnék valami normális, a szakmámba vágó munkát, ezért itthonról keresek a neten, küldözgetem az önéletrajzaimat. Mekkora hátrány ilyenkor a magyar lakcím, magyar telefonszám?2016. máj. 3. 20:54
1/5 mikeXxX válasza:
Pont annyira , hogy választ nem fogsz kapni !
2/5 anonim válasza:
Ha van jo motivacios leveled, oneletrajzod, beszelsz nemetul es angolul akkor eselyes vagy. Engem ugy hivtak Nemetorszagba hogy Becsbe lakok. E-mailben ertesitettek, nem hivtak. Igaz, egy masik szakmaban...Nem tudom hogy a te szakagad mennyire telitett.
Ha mar sok ideje probalkozol es meg mindig szeretnel menni akkor sajnos szemelyesen kell probalkoznod vagy telefonalni.
Ne add fel :)
3/5 anonim válasza:
semmi értelme címet írni az önéletrajzba, minek?
4/5 anonim válasza:
Emailcímet írsz csak, veszel egy prepaid német simet és azzal roamingolsz itthon.
5/5 Kemikália válasza:
A munkáltató hozzáállásától függ. A lakcím teljesen irreleváns információ a pályázat szempontjából, viszont az már lényegi kérdés, ha ott fogsz dolgozni, hogyan tervezed: hétvégente vagy X idöközönként hazautazol, vagy ott szeretnél lakni? De erre ki szoktak térni az interjú során. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!