Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy csináljam így meg az...

Hogy csináljam így meg az önéletrajzomat?

Figyelt kérdés
Most érettségizek/érettségiztem, és nyáron mennék dolgozni diákmunkára. Találtam egy melót ami tetszik, közel van, egész jól fizet. Árufeltöltés hipermarketben. A melóhoz fényképes önéletrajzot kell küldeni. Gondolom formalitás az egész, de mégis ezt most hogyan csináljam? Tudom hogyan kell önéletrajzot csinálni, de mit írjak bele? Általános iskolát meg gimnáziumot? Nem sovány ez így mégis? Vagy lehet csak azért kell hogy tudják hogy nézek ki?

2016. máj. 9. 23:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Pályakezdő vagy, így nem sovány. De az általános iskolát hagyd ki, inkább a gimit írd bele, a nyelvtudásod (ha alapfokú azt is, ha nincs papír akkor is), ha csináltál bármilyen nyári munkát, akkor írd bele, ha jól tudom most már van valami kötelező önkénteskedés, az is mehet bele.

Egy pályakezdő életrajza rövid, de a munkáltató is tisztában van vele, na aggódj

2016. máj. 10. 06:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Igaz, arról el is feledkeztem, köszönöm szépen! :)
2016. máj. 10. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!