Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezt hogy írjam be az önéletraj...

Ezt hogy írjam be az önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Elvégeztem egy okj képzést, viszont bizonyítványt még nem kaptam mert az egyik részén megbuktam és csak októberben megyek pótvizsgázni...

Ezt (Europassos) önéletrajzba hogy írjam bele?

2016. máj. 28. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A megállapításod hamis, nem végezted el azt az okj-s képzést. Így ha ilyet bele írsz azzal hazudsz.
2016. máj. 28. 15:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Beleírod:folyamatban. Kész!
2016. máj. 28. 15:16
 3/13 A kérdező kommentje:

szóval akkor egyáltalán ne tüntessem fel hogy én ezen a képzésen részt vettem, csak azért mert (mondjuk) a szóbeli részét elbuktam? miközben októberben pótvizsgázok? :\

renben, köszönöm a választ!

2016. máj. 28. 15:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Oh csak most láttam a második válaszolót! Köszönöm a választ! Ez már jobban hangzik.. :)
2016. máj. 28. 15:18
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm... ha a 2.-ik válaszoló tanácsát megfogadod, akkor az első adandó alkalommal megkérdezik, hogy mit jelent az, hogy folyamatban? ugyanis az interjúztató sem lüke, tudja azt, hogy vagy megvan a végzettséged vagy nincs.

de az is lehet, hogy az önéletrajzodban meglátván a "folyamatban" szót azonnal félredobja, hogy akkor inkább olyant keres, akinek már megvan.

Nem érdemes többet mondani, mint amennyid van, mert ha kiderül, hogy megbuktál, rosszabb helyzetbe kerülsz, mint eredetileg lettél volna, ha igazat mondasz.

Nem muszáj megfogadni a tanácsomat, de én a tiszta dolgok híve vagyok :-) (ugyanis többször ráfáztam már a sumákolásra :D)

2016. máj. 28. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Europass önéletrajzban (ha a kitöltőprogramot használod) nem kell beírni azt szavakkal, hogy "folyamatban". Hülye is lenne egyébként, aki ezt így beírná.

De meg kell adni a kezdés dátumát és a befejezés dátumát, alul meg van egy olyan jelölőnégyzet, hogy folyamatban. Ha azt bepipálod, akkor csak a kezdés dátumát kell beírni, és úgy fog kinézni, hogy "2014 -"

Úgy általában meg, aki olyan, mint a rendőrök a viccben, mikor fürdenek a Balatonban, és mondja az egyik, hogy "itt a főnök, bukjunk le!", mire a másik integetni kezd, hogy "helló főnök!" - az valóban soha ne sumákoljon semmivel.

A többiek azért élhetnek itt-ott a téridő-hajlítás módszerével.

2016. máj. 28. 15:44
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem akarom azt hazduni, hogy nekem megvan a bizonyítványom azért is kérdeztem, hogy ezt hogy kéne feltünteti?

De gondolom akkor egyáltalán ne tüntessem fel, hogy én ezen a képzésen részt vettem...

De ha esetleg behívnak, akkor úgyis megkérdezik, hogy az érettségi utáni egy két évben akkor mégis mit csináltam? Ugyanis nem dolgoztam, hiszen nappali képzésben (heti ötször 7 óra) tanultam ugyebár...

2016. máj. 28. 15:47
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem, mit kell ezt ennyire túlkomplikálni? Beírod, hogy folyamatban, akinek emiatt nem kellesz, az annyit is érsz. Ha interjún rákérdeznek, elmondod, hogy egy vizsgád lesz még októberben, így jött ki a lépés és pont. Nem nagyon tartozol magyarázattal emiatt.
2016. máj. 28. 19:29
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Javítanám magam, *az annyit is ér.
2016. máj. 28. 19:30
 10/13 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2016. máj. 28. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!