Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ezt hogy írjam be az önéletraj...

Ezt hogy írjam be az önéletrajzba?

Figyelt kérdés

Elvégeztem egy okj képzést, viszont bizonyítványt még nem kaptam mert az egyik részén megbuktam és csak októberben megyek pótvizsgázni...

Ezt (Europassos) önéletrajzba hogy írjam bele?

2016. máj. 28. 15:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%

"akinek emiatt nem kellesz, az annyit is ér"

Nem egészen így van - ne felejtsd el, hogy egy HR-eshez többszáz önéletrajz érkezik be - nyugodtan megteheti, hogy félredobja.

Nekem pl egyszer sikerült egy állást megnyernem, 2 embert kerestek csak, mint utólag kiderült: 317 jelentkező közül lettünk kiválasztva :-) És akkor még nem volt ekkora a munkanélküliség (jó igen tudom, statisztikailag most se nagy)

2016. máj. 29. 09:01
 12/13 Kónya Ágnes ***** válasza:

Elsődlegesen érdemes lenne nem Europass önéletrajzban gondolkodnod. Egy-egy állásra akár több százan is elküldik a jelentkezésüket és ezek közül nem egy jelentkező az interneten elérhető mintákat használja fel (köztük az europass-t). Így a saját esélyeidet csökkented, mert nem fogsz kitűnni a tömegből.

A folyamatban lévő tanulmányokat érdemes beleírnod az önéletrajzba, mert így nem lesz lyukas 2 év a jelentkezésben és nem kell semmit kitalálnod, hogy mit csináltál ez idő alatt. Ez a legtisztább. Az interjúra meg érdemes kidolgozni egy olyan választ, amely ebből a negatív élményből pozitív tapasztalatot varázsol. Mondjuk, hogy mit tanultál abból, hogy megbuktál a vizsgán, mit csináltál rosszul és milyen tervet dolgotál ki, hogy ez többet ne következzen be.

2016. máj. 30. 10:59
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a tanácsot :)

azért europassban gondolkoztam, mert sajnos nincs még semmi amit bele írhatnék egy rendes önéletrajzba

maximum három mondat lenne az egész "életrajzom"

2016. máj. 31. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!