Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem bejelentett állás önéletra...

Nem bejelentett állás önéletrajzban?

Figyelt kérdés
Fél évig voltam admin egy ingatlanosnál. kezdő cég volt, tönkre is ment azóta. Nem zaklattam embereket, rendes admin gyakorlatom lett, több főnek a munkáját segítettem. Viszont nem volt bejelentve. A kérdésem az. Hogy megszűnt a cég, nem is volt bejelentve, az önéletrajzban kicsit átírhatom a dátumot? Az időtartam maradna, csak az évszámot írnám át. Minden maradna úgy, ahogy volt. Nem is tudják leellenőrizni, kiskönyvemben sincs benne.

2016. jún. 14. 14:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Valami papírod van róla, hogy ott dolgoztál? Szerződés, fizetési papírok? Én úgy tudom, téged nem terhel büntetőjogi felelősség, ha nem jelentenek be, a tönkrement cégen meg úgyse tudják behajtani, egyébként is le fogja szarni a mostani céged az előzőt, nem fogja jelenteni a NAV-nak. Nyugodtan írd bele, pláne, ha releváns tapasztalatot szereztél.
2016. jún. 16. 21:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Persze releváns, becsülettel dolgoztam. Nem a nav-val van bajom, hanem utána járnak-e? Mert van olyan munka, ahol két hétig voltam, kiskönyvbe be van írva, de önéletrajzba nincs. Nem szóltak eddig érte.
2016. jún. 17. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!