Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Illik egyik a napról a másikra...

Illik egyik a napról a másikra bejelenteni a felmondást?

Figyelt kérdés
Tehát pl én ma bejelenteném, hogy holnaptól él a felmondásom. Illik ilyet? (Igazából a kérdés prózai, mert már most is csak 3-4 napom van, és még rágódok a dolgon, tehát kb. 1 nappal előtte fogom bejelenteni. Csak érdekel, hogy egy egyébként normális munkahelyen, egy nagyon jó főnöknek szokták így bejelenteni, ha az élet úgy hozza?
2016. jún. 8. 16:59
 1/4 anonim ***** válasza:

ha jó a viszony, akkor előbb szólnék neki, hogy lelépnék és ne érje meglepetésként.

amúgy nem érdekel mi illik vagy nem. ha el akarok jönni, akkor eljövök.

2016. jún. 8. 17:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik napról a másikra csak akkor tudsz felmondani ha próbaidős vagy. Ellenkező esetben felmondási idő van.
2016. jún. 8. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha jo volt minden, normalis emberekkel persze illik. Ismerek olyat, aki sutit sutott a tobbieknek.

Probaido alatt nem egyszer csinaltam meg hogy bementem reggel, felmondtam, es egybol mentem is haza. Annyira utaltam ott lenni. Szavuk nem volt

2016. jún. 8. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Felmondani egyik napról a másikra kell. :D Nem is értelek.

Viszed a papírod (felmondás) 2 példányban, aláíratod mindkettőt (egyiket megtartod), és elkezdődik a következő naptól a 30 nap, bejársz dolgozni addig.

Normális munkahelyen így zajlik. Meg a nem normálisnál is, csak problémákkal.

(Előttem említette valaki a próbaidőt. Ott más szabályok vannak: jöttem felmondani, viszlát.)

2016. jún. 8. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!