Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha egy dolgozónak adott...

Ha egy dolgozónak adott munkára adott pénz jár egy másik dolgozónak nem jár ugyanarra ugyanannyi? Pozíció munkakör minden azonos.

Figyelt kérdés

Kollegát megkérték hogy végezzen egy plusz melót ami ugye nem fért volna bele se a munkaidejébe se a munkakörébe. Ő mondta hogy oké havi 30E bele a kezébe és végzi.

Oké megkapta és végezte. (a cég nem akart felvenni erre új embert így bőven megérte nekik)

Megbetegedett ráadásul hosszabb betegség lesz. Én lettem a köv jelölt. Azonos beosztás azonos munkakör minden azonos. Az én munkaidőmbe se fér bele nekem sincs közöm a plusz feladathoz.

De semmi gond mondtam hogyne végezném, azonos feltételek mellett mint a beteg kollega.

Vagyis 30 a kezembe/hó.

Hát annyit nem fizetnek. Semmi gond, akkor keressenek más madarat. Én ennyiért végzem, jó jó, nem jó nem jó.

Hamar kiderült hogy igenis végezni fogom, nem 30-ért hanem ingyen, vagy ha nem, majd lesz indok az eltávolításomra.

Ez milyen inkorrekt patkányság? Nekem nem jár annyi mint másnak? Sőt nem annyi, hanem nekem semmi se jár?

2016. jún. 3. 11:47
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

"akkor halálra unjuk magunkat, döglünk a tévé előtt, és kínlódunk, mert nincs mit csinálni. "

na jó itt kiszálltam. ha neked a 2 hét szabi alatt nincs mit csinálni mert csak döglesz a tv előtt akkor akaszd fel magad.

az ilyennek minek szabi?

3 hely van amit a világon látni akarsz?

nekem 3 hely van tán amit nem akarok. persze látni azt semmit se fogok soha.

lottó ötössel nem döglenék a tv előtt én nem unnám halálra magam.

2016. jún. 4. 20:02
 32/40 anonim ***** válasza:

"az ilyennek minek szabi? "

Először mások fizetésébe kotnyeleskedsz bele, most a gyakorikerdesek felhasználók szabadságába szólsz bele, te nem vagy komplett.

2016. jún. 4. 20:30
 33/40 anonim ***** válasza:
60%

# 31

Ez a kis kommented is remekül mutatja, hogy te itt csak kötözködni akarsz. Marhára nem érdekelnek a kapott válaszok, csak annyiban, hogy legyen valamibe belekötni, valakit leszólni, aki vette a fáradságot, hogy válaszoljon.

A # 30-as válaszoló elég hosszú és értelmes szöveget írt neked, segítőkészségből, de meg annyit tudsz hozzáböffenteni, hogy "az ilyennek minek szabi". Szerintem ez már több, mint felháborító.

Arról ne is beszéljünk, hogy legalább heti rendszerességgel teszel fel ehhez hasonló munkaügyi kérdést, amik annyiféle variációban fordulnak elő, hogy nagy részük (vagy az összes) valószínűleg kamu. Csak és kizárólag az a célod, hogy elkezd osztani az észt, hogy te mindenkinél bölcsebb és okosabb, és persze sanyarúbb sorsú vagy. De legalább arra vennéd a fáradságot, hogy az írásaid stílusát, szófordulatokat, központozást, stb. megváltoztasd, de nem, egy kaptafára készül az összes.

2016. jún. 4. 21:14
 34/40 anonim ***** válasza:
Ahogy már leírtuk, ezt a tanulatlanabb emberekkel szokták megcsinálni, aki olyan munkát végez, hogy kb. 2 hét alatt be lehet tanulni. A férjem informatikus, amikor elege lett a sok munkából bement a főnökhöz, és közölte, hogy felmond. A főnöke halálra rémült, mindent megígért neki, csakhogy maradjon. Erről ennyit. Amúgy meg, ha a munkahelyeden is ilyen stílust adsz elő, azért vágták a képedbe, hogyha nem tetszik, el lehet menni, mert valószínűleg már arra várnak. Ha az elődödnek kifizették, neked meg nem akarják, nem gondoltál arra, hogy egész egyszerűen csak azért csinálnak veled ilyeneket, hogy végre felmondj magadtól?
2016. jún. 4. 22:03
 35/40 anonim ***** válasza:

Akasszam fel magam?

Te kis majom...

Az elvégzendő dolgaimat elvégzem év közben, munka után, hétvégén, ennek mi köze ahhoz, mennyi szabim van?

Fel se fogod, mit írsz.

+ ország van kb, ami még érdekel, mivel már jónéhány országban jártam.

Ez is egy motiváció: dolgozom, gyűjtöm a pénzt, cserébe olyan helyekre jutok el, ahová vágyom.

Olyan helyekre, ahová a te fajtás nem jut el... :D

A többieknek köszönöm, hogy mellém álltak, ez a kis senkiházi valóban azt hiszi, hogy mindenkinél okosabb és bölcsebb. Csak tudnám, akkor miért keres ilyen összeget... :D

Na de a kis hülye kiszállt, mert nem azokat a válaszokat kapta, amiket várt.

Hát majd megtanulja, hogy az élet oszt néha pofonokat, és otthon még ő volt anyuci pici fia, akinek mindig igaza volt, de majd a való életben jól a képébe röhögnek, ha így adja elő magát.

De az ilyen flegma, fellengzős, nagyképű ember meg is érdemli!

2016. jún. 4. 22:12
 36/40 anonim ***** válasza:
54%

"Hanem azért dolgozunk hogy tovább tartson ez a szánalmas okádék agónia amit életnek nevezünk. Hogy megkeressünk annyit ami az éhenhaláshoz sok minden máshoz meg kevés."

Na ezért minek??? Mondj fel, és légy öngyilkos!!!

Ha szánalmas az életed, akkor neked is csak jobb lesz, hajrá, mi tart vissza?

"jelentkezzen az a barom aki akkor is dolgozna tovább ha megnyerné a lottó ötöst! "

Jelen!

És még sokan mások is!

Barom meg az a kedves nőszemély, aki ekkora barmot nevelt fel!

2016. jún. 4. 22:14
 37/40 anonim ***** válasza:

Nagyokos, tudod, mennyi a lottó ötös, és az mire elég?

Az ilyenek, mint te, fél év alatt eltapsolnák!

Vennél egy nagy házat 200 millióért, mert megteheted.

A többi meg pár hónap alatt elmenne a luxusutakra.

Ahogy itt előadod magad, fogalmad sincs az életről, biztos, hogy nem tudnál egy vállalkozást elvezetni vagy egy értelmes befektetést összehozni, és ha elfogyott a pénz, a híd alatt kötnél ki.

Ahogy az nagyon sok hozzád hasonló emberrel megtörtént már. A hirtelen jött pénzt sokak életét tönkretette már, akik azelőtt csórók voltak, és nem tudtak bánni a pénzzel.

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 4. 22:21
 38/40 A kérdező kommentje:

"Az ilyenek, mint te, fél év alatt eltapsolnák! "

Az lehet de legalább atz életemben lenne egy fantasztikus fél év ami miatt érdemes volt élni!!!

Szuperokos mondjuk erre nem gondoltál?

Most mi a jobb? Fél év élet vagy 50 év filléreskedő agónia amikor még hideg vízre se telik?

Elmenne a lottó ötös hónapok alatt? Benne vagyok.

Legalább mielőtt meghalok elmondhatom hogy bár éveim száma 50 de volt 6 hónapom amikor ÉLTEM és nem munkazombi voltam.

Mert a többi 49 és fél év az nem élet. Az ez ami most van. Egy nagy szar.

2016. jún. 5. 08:51
 39/40 anonim ***** válasza:
89%

"Az ez ami most van. Egy nagy szar."

Erről csak te tehetsz és az nem segít rajta hogy szidod a munkahelyed és a gyakorikérdések válaszolókat.

2016. jún. 5. 09:01
 40/40 anonim ***** válasza:

Az életed nem a pénzhiány miatt szr, ezt próbáld feldolgozni.

Ha ez éltet, hogy majd egyszer nyersz a lottón, akkor már most kijelentem, hogy felesleges élned.

Felismertelek, másik kérdésednél is vitatkoztunk már.

Te semmit nem fogadsz meg, pedig sok jótanácsot kaptál már.

Mindenkit fikázol, soha semmi nem jó neked, mindenben a rosszat keresed, mindenre van kifogásod.

Akkor is leírtam, most is, és ezzel be is van fejezve:

aki nem akarja, azon nem lehet segíteni.

2016. jún. 5. 12:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!